
Dette gleder de seg til
- Fjoråret var helt fantastisk, nesten full restaurant hver helg før jul med selskapsglade gjester. Mange lurer på når julematen endelig kommer tilbake på menyen, og svaret er 6. november. Vi gleder oss veldig, forteller Camilla. - Gjestene våre elsker julemenyen vår, og både ribbe og pinnekjøtt går det mye av i ukene før jul. Stemningen i restauranten blir helt spesiell, med lukten av ribbe, røde lys på bordene og feststemte gjester som nyter et deilig måltid sammen, fortsetter hun.

Pinnekjøtt, ribbe, julepølse, rødkål, julesaus, småpotet og rotmos
Ribbe eller pinnekjøtt?
Men hva går mest av i Lillestrøm, spør du kanskje? Ribbe eller pinnekjøtt? Svaret er enkelt: ja takk, begge deler! Og selvfølgelig kan ingen julemeny avsluttes uten riskrem til dessert, mener daglig leder.
Se hele julemenyen lenger ned i artikkelen.

Tidlig ute
Hos EGON Lillestrøm merker de at julegleden starter tidlig. Allerede tidlig på sommeren begynte små og store grupper å kontakte restauranten for å sikre seg bord til årets juleselskap. Det er tydelig at sesongen vi står framfor er noe mange gleder seg til!
Sikre deg plass til årets juleselskap
Få den ultimate julestemningen på EGON Lillestrøm og gjør deg klar for en smakfull julestemning du ikke vil gå glipp av!
ÅRETS JULEMENY
Fra torsdag 6. november
Ribbesmørbrød (lunsj fram til 15:00) -
Ribbe, rødkål, sennepsaioli, salat, eplebåter, syltet agurk og julesaus 255,-
Julelunsj (lunsj fram til 15:00) -
Ribbe, julepølse, rødkål, epler, småpotet og julesaus 258,-
Julekombo -
Pinnekjøtt, ribbe, julepølse, rødkål, julesaus, småpotet og rotmos 482,-
Ribbertallerken -
Ribbe, julepølse, rødkål, epler, småpotet og julesaus 398,-
Pinnekjøtt -
Pinnekjøtt, julepølse, småpotet og rotmos 488,-
Riskrem -
Riskrem med rødsaus og honningglaserte valnøtter 98,-


