Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Lillestrøm

Hjertelig velkommen til EGON Restaurant i Lillestrøm – ditt fristed midt i byens pulserende hjerte, der urban livsglede møter trivelig atmosfære. I denne sjarmerende byen, som gir deg både by og bygd i ett, ønsker vi å gi deg den perfekte rammen for dine gode matopplevelser.

Åpningstider

Kontakt oss

Storgata 25 2000 Lillestrøm

EGON - Stedet for enhver anledning  

Hvorfor ikke ta med noen du er glad i på en avslappende kveldstur langs Nitelva, eller besøke Lillestrøm Kultursenter for en spennende forestilling? Etterpå kan du utforske den historiske delen av byen og oppleve Lillestrøms rike kulturarv.

Som typiske lillestrømlinger er innbyggerne vennlige og imøtekommende, og det er akkurat slik vi ønsker å være på EGON! Vi går utover å bare servere mat; vi er stedet hvor familier, venner og kolleger kan samles, skape gode minner og tilbringe mer tid sammen.

Vår restaurant har den hjemmekoselige stemningen som får deg til å komme tilbake om og om igjen. Enten det er en deilig lunsjdate ved et intimt bord for to, eller en større sammenkomst med venner og familie med en rikholdig à la carte-meny, EGON i Lillestrøm har noe for enhver anledning.

Ditt spisested i Lillestrøm  

Vi er stolte av vår plassering midt i smørøyet i byens gågate, der Storgata pulserer av liv og aktivitet. Uansett om det er en helt vanlig hverdag eller en spesiell feiring, er EGON det perfekte stedet for å markere anledningen.

Hva med en avslappende lunsjpause midt i shoppingrunden? EGON gir deg muligheten til å puste ut sammen med de du er glad i. Ikke gå glipp av de varme sommerkveldene i Lillestrøm, hvor du kan nyte en deilig middag på vår innbydende uteservering og suge til deg den lokale, gode atmosfæren. 

Samle menneskene i livet ditt på EGON  

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg hjemme på vår restaurant. Når barna trives, trives også de voksne. EGON i Lillestrøm er stedet for alle anledninger, fra de små og intime til de store og feirende. 

Velkommen til Lillestrøm - byen som vil få deg til å smile! 

Velkommen til EGON Restaurant i Lillestrøm.