Å jobbe i Egon er å være en del av et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Hos oss jobber du med gode, norske råvarer, i tillegg til at du jobber med mennesker. Vi har stor takhøyde, høyt tempo og en variert arbeidsdag – og vi har alltid nye og spennende utfordringer for deg som ønsker å satse.
TRIVSEL
En arbeidsplass med svært lavt sykefravær og svært høy tilfredshet.
TRYGGHET
Gode låne- og forsikringsbetingelser i tillegg til pensjonssparing (OTP).
INNFLYTELSE
Muligheten til å påvirke Egons utvikling, spesielt med tanke på vår meny.
ET SOSIALT FELLESSKAP
Erfarne og hyggelige kollegaer som trives sammen på jobb.

Egons Kokkeskole
Er du ferdig med grunnskolen og kan tenke deg å få opplæring som kokk?
Ledige stillinger
Generell søknad
Mange forblir ansatt i Egon Restauranter i mange år når de først har blitt ansatt. Men, for å bli ansatt i en Egon kreves det derimot at du har en del viktige egenskaper og kvalifikasjoner. Disse er som følger:
- Du er minimum fylte 20 år.
- Du er utadvent, blid og liker å være med andre mennesker i alle aldre.
- Du tåler å bli stilt krav til og liker å kreve av deg selv for å lære.
- Du er ikke redd for å stille spørsmål når du lurer på noe.
- Du liker å bli tildelt ansvar for å ta avgjørelser i egen arbeidssituasjon.
- Du er ydmyk og har respekt for de rundt deg som du kan lære noe av.
- Du er strukturert og pålitelig.
- Du behersker godt norsk som språk.
Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd. Det er din personlighet og ønske om å jobbe med mennesker som er det viktigste. Våre opplæringsprogram og oppfølging internt gir deg raskt det grunnlaget og erfaring du behøver for å bli trygg i din arbeidssituasjon hos oss.