Restaurant Lagunen

Velkommen til EGON Lagunen. En flott og trivelig EGON som ligger på Lagunen Storsenter. Restauranten har egen inngang og dermed frittstående åpningstider. Du finner også en fin uteservering hvor du kan nyte deilig mat på finværsdager.

Egon - Ditt sted for gode opplevelser 

På Egon Lagunen ønsker vi å være ditt kulinariske eventyr. Enten du er shopping-entusiast, lokal borger eller tilreisende, har vi den perfekte blandingen av smaker og en atmosfære som tar pusten fra deg. Vår restaurant gir deg muligheten til å ta en velfortjent pause fra shopping og fordype deg i vårt varierte utvalg av retter.

Ditt spisested på Lagunen 

Med vår praktiske beliggenhet på Lagunen Storsenter er vi det ideelle stedet for deg, enten du ønsker en smakfull lunsj midt i handledagen eller en avslappende middag etter en travel dag. Vårt kjøkken-team står klare til å tilberede deilige måltider som gir deg ny energi og smaksopplevelser du sent vil glemme.

Samle dine kjære på Egon Lagunen

Vi ønsker at alle våre gjester, uansett alder, skal føle seg som en del av vår Egon-familie. Når barna har det moro, kan de voksne virkelig slappe av og nyte måltidet. Egon Lagunen er det ideelle stedet for alle slags anledninger, fra de mest intime stundene til de større feiringene. Ta en pause fra hverdagens kjas og mas og nyt øyeblikkene sammen med dine nærmeste.

Velkommen til Lagunen - et sted hvor smak og trivsel går hånd i hånd og venter på å bli oppdaget!

Velkommen til EGON Restaurant på Lagunen Storsenter. Restauranten holder stengt for ombygging fra 1. mars, og åpner dørene igjen oktober 2024. 
I mellomtiden, besøk gjerne våre andre EGON restauranter i Bergen

Restauranten er midlertidig stengt

Kontakt oss

Laguneveien 1
5239 Rådal

+ 4755707007
lagunen@egon.no