Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Kjøttbasaren

Bryggen i Bergen er kjent for sin historiske sjarm og vakre omgivelser, og på Egon Kjøttbasaren ønsker vi å gi deg den perfekte restaurantopplevelsen som harmonerer med dette unike stedet. 

Åpningstider

Kontakt oss

Vetrlidsallmenningen 2, 5014 Bergen

Egon - Stedet for enhver anledning 

Restauranten vår på Kjøttbasaren har den samme hjemmekoselige atmosfæren som du finner på våre andre lokasjoner. Enten du ønsker en romantisk lunsjdate ved et bord for to på vår uteservering eller en større sammenkomst med venner og familie inne i restauranten, tilbyr Egon Kjøttbasaren noe for enhver anledning. 

Ditt spisested på Bryggen 

Egon Kjøttbasaren har en fantastisk beliggenhet på bryggepromenaden i Bergen, rett ved fløibanen. Du kan velge å nyte matopplevelsen vår ute på vår flotte uteservering eller inne i vår koselige restaurant. Uansett om det er en vanlig hverdag eller en spesiell anledning, er Egon Kjøttbasaren det perfekte stedet å feire dine øyeblikk. Nyt en avslappende lunsjpause midt i Bergens kulturelle hjerte, eller ta del i de varme sommerkveldene ved Bryggen mens du nyter en herlig middag på vår uteservering. 

Samle dine kjære på Egon Kjøttbasaren 

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg hjemme på Egon Kjøttbasaren. Når barna har det bra, kan også de voksne slappe av og nyte opplevelsen. Egon Kjøttbasaren er det ideelle stedet for enhver anledning, fra de mest intime stundene til de større feiringene. 

Pizzabuffet og Take Away 

Er du ute etter en rask matbit? Da vil du elske vår pizzabuffet og burgermeny, hvor du kan velge blant deilige, nystekte pizzaer og saftige burgere. For de som er på farten, tilbyr vi praktiske take away-tjenester, slik at du kan ta med EGONs smaker og nyte dem hvor som helst i Bergen. 

Velkommen til Bryggen - byen som alltid har en smakfull overraskelse klar for deg! 

Velkommen til EGON Restaurant ved Kjøttbasaren i Bergen.