Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Jekta

Velkommen til EGON Restaurant Jekta – i vakre Tromsø. Omgitt av den vakre naturen kan du se nordlyset flommer over himmelen midtvinters, eller midnattssola lyser opp i julinatta – da ligner Nordens Paris på få andre. Hos EGON Jekta ønsker vi å ta deg med på en reise gjennom smaker og opplevelser som bare kan oppleves her. 

Åpningstider

Kontakt oss

Karlsøyvegen 12, 9015 Tromsø

En Plass for Alle Anledninger 

Enten du har tilbrakt dagen med shopping i Jekta Storsenter, ankommet byen fra fjern og nær, eller er på vei til de majestetiske omgivelsene i Nord-Norge, vil EGON Jekta være det perfekte stedet å nyte deilige måltider i en avslappet atmosfære.

Tromsøs mangfold og gjestfrihet er velkjent, og vi deler disse verdiene hos EGON. Her er vi mer enn bare et spisested; vi er et sted hvor familier, venner og besøkende kan samles, skape gode minner og tilbringe kvalitetstid sammen.

EGON Jekta gir deg den varme og innbydende atmosfæren som får deg til å komme tilbake om og om igjen. Enten du ønsker en smakfull lunsjpause i byens pulserende handelssted, en romantisk middag for to, eller en større sammenkomst med venner og familie, har EGON Jekta noe å tilby for enhver anledning.

Pizzabuffet og Take Away

Er du ute etter en rask matbit? Da vil du glede deg over vår pizzabuffet, der du kan nyte et utvalg av deilige, nystekte pizzaer. For de som er på farten, tilbyr vi også praktiske take away-tjenester, slik at du kan nyte EGONs smaker hvor som helst i Tromsø.

Ditt Spisested i Tromsø

Vi er stolte av vår beliggenhet på Jekta Storsenter, noe som gjør oss til den naturlige møteplassen for både lokale innbyggere og besøkende som ønsker å smake på vårt brede og gode utvalg på menyen. EGON Jekta ha mange hyggelige sittegrupper for små og store selskaper. 

Skap Minner hos EGON 

EGON gir deg muligheten til å puste ut sammen med dem du er glad i. Ikke gå glipp av våre herlige middagsretter, enten du velger å spise hos oss eller bestiller take away for en smakfull middag hjemme. Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme hos EGON Jekta. Her er stedet for både små og store anledninger, og vi gleder oss til å være en del av ditt neste matminne midt i Tromsø. 

Velkommen til Tromsø – byen som har alt, og velkommen til EGON Restaurant Jekta.