Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Harstad

EGON Harstad gir deg muligheten til å nyte måltider med en unik havutsikt. Med våre smaksfulle retter og avslappede atmosfære, kan du ta en pause fra hverdagen og lene deg tilbake mens du lar deg fortrylle av sjøutsikten.

Åpningstider

Kontakt oss

Sjøgata 11, 9405 Harstad

Et Sted for Enhver Anledning 

Uansett om du ønsker å nyte en lunsj midt i byens pulserende hjerte, ha en romantisk middag med utsikt over havnen, eller arrangere en spesiell sammenkomst med venner og familie, har EGON Harstad noe å tilby for enhver anledning. Vi er mer enn bare et spisested – vi er ditt andre hjem i Harstad, hvor gode stunder blir skapt. 

Pizzabuffet og Take Away 

Er du ute etter en rask matbit? Da vil du glede deg over vår pizzabuffet, hvor du kan velge fra et deilig utvalg av nystekte pizzaer. For de som er på farten, tilbyr vi praktiske take away-tjenester, slik at du kan ta med EGONs smaker og nyte dem hvor som helst i Harstad.  

Ditt Spisested ved havnen i Harstad 

EGON Harstad er stolte av sin beliggenhet ved havnen, noe som gjør oss til det ideelle valget for både lokale innbyggere og besøkende som ønsker å smake på vårt brede og varierte utvalg på menyen. Vi tilbyr en koselig atmosfære og komfortable sitteplasser for både små og store grupper.

Samle dine kjære hos EGON 

Hva med en avslappende lunsjpause eller middag midt i byens pulserende atmosfære? EGON gir deg muligheten til å puste ut sammen med dem du er glad i. Enten du velger å spise hos oss eller bestiller take away, er vi her for å gjøre måltidet ditt minneverdig. Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg velkomne hos EGON Harstad. Her er stedet for både små og store anledninger, og vi gleder oss til å være en del av ditt neste matminne i vakre Harstad.

Velkommen til Harstad – byen ved havet, og velkommen til EGON Restaurant Harstad.