Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Restaurant Tyholttårnet

I toppen av det fantastiske Tyholttårnet finner du EGON restaurant med den mest spektakulære utsikten i byen. Kom til oss for et godt måltid i nydelige omgivelser. Velkommen!

Åpningstider

Kontakt oss

Otto Nielsens veg 4, 7052 Trondheim

Din Restaurant i Trondheim 

EGON Tårnet inviterer deg til å ta del i en matopplevelse som bokstavelig talt tar deg til nye høyder. Vår restaurant strekker seg over to etasjer drøye 75 meter over bakken. Ikke nok med det, så roterer restauranten 360° rundt på en time. Det betyr at du har muligheten til å se hel Trondheim med et besøk til oss. Er du modig nok, kanskje du også tørr å lene deg mot vinduet. 

Et sted for alle anledninger

Uansett om du ønsker å nyte en uforglemmelig lunsj i skiftende omgivelser, en romantisk date som imponerer, eller samle venner og familie for en spesiell anledning, har EGON Tårnet den perfekte atmosfæren for deg. Vi er mer enn bare et spisested; vi er vertskapet for dine mest minneverdige øyeblikk.

EGON Tårnet ønsker å levere en kulinarisk opplevelse som matcher den fantastiske utsikten. Vår varierte meny inkluderer et utvalg av deilige retter som spenner fra saftige biffer til deilige fiskeretter. Uansett hva du velger, vil våre retter tilfredsstille smaksløkene dine mens du nyter den unike atmosfæren høyt over bakken.