Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Stjørdal

EGON Stjørdal ønsker å være ditt utvalgte mål for en smaksopplevelse i hjertet av Kjøpmanssgata. Vår varierte meny inkluderer et bredt utvalg av retter, fra saftige burgere til deilige pastaretter og alt imellom. Uansett hva du foretrekker, vil våre retter tilfredsstille dine smaksløker mens du nyter den sjarmerende atmosfæren i vår restaurant.

Åpningstider

Kontakt oss

Kjøpmannsgata 29 B, 7500 Stjørdal

Et Sted for Alle Anledninger 

Uansett om du ønsker å nyte en avslappet lunsj midt i sentrums pulserende atmosfære, dele en romantisk middag for to, eller samle venner og familie for en feiring, har EGON Stjørdal den perfekte atmosfæren for deg. Vi er mer enn bare et spisested; vi er vertskapet for dine mest minneverdige stunder. 

Din Restaurant i Størdal  

EGON Stjørdal er stolte av vår beliggenhet og fasiliteter, og vi ønsker å være din restaurant i hjertet av Stjørdal. Vi tilbyr en innbydende atmosfære og komfortable sitteplasser, både inne og ute, slik at du kan nyte måltidene dine akkurat slik du ønsker. Når solen skinner og temperaturen stiger, inviterer EGON Stjørdal deg til å nyte våre herlige retter i friluft. Vår koselige uteservering gir deg muligheten til å suge opp solens stråler og den gode stemningen i byen mens du smaker på våre spesialiteter. 

Samle dine kjære hos EGON

Enten du ønsker å nyte en herlig lunsj midt i byens livlige atmosfære, planlegger en romantisk middag, eller vil ta med EGONs smaker hjem til din egen stue, så er vi her for å sørge for at hvert måltid blir en uforglemmelig opplevelse. Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme hos EGON Stjørdal. Uansett anledning, vil vi sørge for at du og dine gjester får en spesiell opplevelse som dere vil huske.

Pizzabuffet og Take Away 

Er du ute etter en rask matbit? Da vil du elske vår pizzabuffet og burgermeny, hvor du kan velge blant deilige, nystekte pizzaer og saftige burgere. For de som er på farten, tilbyr vi praktiske take away-tjenester, slik at du kan ta med EGONs smaker og nyte dem hvor som helst i Størdal.

Velkommen til Stjørdal - byen med handlegaten Kjøpmanssgata og Torgkvartalet, og velkommen til EGON Restaurant Stjørdal.