Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Solsiden

EGON Solsiden ønsker å ta deg med på en kulinarisk reise som reflekterer Trondheims sjarm og den vakre beliggenheten midt på restaurantrekken. Vår varierte meny inkluderer et bredt spekter av retter der alle skal klare å finne sin favoritter. Uansett hva du foretrekker, vil våre retter fortrylle dine smaksløker mens du nyter den unike atmosfæren på Solsiden. 

Åpningstider

Kontakt oss

TMV-Kaia 21, 7043 Trondheim

Et Sted for Alle Anledninger

Uansett om du ønsker å nyte en avslappende lunsj med litt sjøbrisen i håret, dele en romantisk middag for to, eller samle venner og familie for en feiring, har EGON Solsiden den perfekte atmosfæren for deg. Vi er mer enn bare et spisested; vi er vertskapet for dine mest minneverdige stunder.

Din Restaurant i Trondheim

EGON Solsiden er stolte av vår beliggenhet og fasiliteter, og vi ønsker å være din restaurant om du enten skal nyte en solværsdag med noe leskende eller en vinterkveld med en god biffmiddag. Vi tilbyr en atmosfære som gjør at du kan føle deg hjemme, både inne og ute, slik at du kan nyte måltidene dine akkurat slik du ønsker.

Samle dine kjære hos EGON 

Enten du ønsker å nyte en herlig lunsj, planlegger en romantisk middag, eller vil ta med EGONs smaker hjem til din egen stue, så er vi her for å sørge for at hvert måltid blir en uforglemmelig opplevelse. Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme hos EGON Solsiden. Uansett anledning, vil vi sørge for at du og dine gjester får en spesiell opplevelse som dere vil huske. 

Pizzabuffet og Take Away 

Er du ute etter en rask matbit? Da vil du elske vår pizzabuffet og burgermeny, hvor du kan velge blant deilige, nystekte pizzaer og saftige burgere. For de som er på farten, tilbyr vi praktiske take away-tjenester, slik at du kan ta med EGONs smaker og nyte dem hvor som helst i Trondheim.

Velkommen til Trondheim – byen ved vannkanten med historie og sjarm, og velkommen til EGON Restaurant Solsiden.