Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Søndre

EGON Søndre ønsker å være ditt utvalgte mål for en smaksopplevelse midt i byens pulserende hjerte. Vår varierte meny inkluderer et bredt utvalg av retter, fra saftige biffer til deilige pasta- og fiskeretter. Uansett hva du foretrekker, vil våre retter tilfredsstille dine smaksløker mens du nyter den sjarmerende atmosfæren i vår restaurant. 

Åpningstider

Kontakt oss

Thomas Angells gate 8, 7011 Trondheim

Et Sted for Alle Anledninger 

Uansett om du ønsker å nyte en avslappet lunsj midt i byens livlige atmosfære etter en shoppingrunde, som et avbrekk i spaserturen langs Nidelvens promenade eller før en kino på Nova har EGON Søndre den perfekte atmosfæren for deg. Vi er mer enn bare et spisested; vi er vertskapet for dine mest minneverdige stunder.

Din Restaurant i Trondheim Sentrum

EGON Søndre er stolte av vår beliggenhet og fasiliteter, og vi ønsker å være din restaurant midt i sentrum. Vi tilbyr en innbydende atmosfære og komfortable sitteplasser, både inne og ute, slik at du kan nyte måltidene dine akkurat slik du ønsker.

Samle dine kjære hos EGON 

Enten du ønsker å nyte en herlig lunsj, planlegger en romantisk middag, eller vil ta med EGONs smaker hjem til din egen stue, så er vi her for å sørge for at hvert måltid blir en uforglemmelig opplevelse. Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme hos EGON Søndre. Uansett anledning, vil vi sørge for at du og dine gjester får en spesiell opplevelse som dere vil huske.

Pizzabuffet og Take Away

Er du ute etter en rask matbit? Da vil du elske vår pizzabuffet og burgermeny, hvor du kan velge blant deilige, nystekte pizzaer og saftige burgere. For de som er på farten, tilbyr vi praktiske take away-tjenester, slik at du kan ta med EGONs smaker og nyte dem hvor som helst i Trondheim.

Velkommen til Sentrum – byen med sjel og sjarm, og velkommen til EGON Restaurant Søndre.