Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Prinsen

EGON Prinsen ønsker å ta deg med på en smaksreise i hjertet av Trondheim. Vår varierte meny inkluderer en rekke deilige retter, fra saftige biffer til smaksrike pasta- og fiskeretter. Uansett hva du foretrekker, vil våre retter tilfredsstille dine smaksløker mens du nyter den koselige atmosfæren i vår restaurant. 

Åpningstider

Kontakt oss

Kongens gate 30, 7011 Trondheim

Et Sted for Alle Anledninger 

Uansett om du ønsker å nyte en avslappet lunsj midt i byens pulserende atmosfære, dele en romantisk middag for to, eller lade opp til fotballkamp med venner og familie, har EGON Prinsen den perfekte atmosfæren for deg. Vi er mer enn bare et spisested; vi er vertskapet for dine mest minneverdige stunder.  

Ditt spisested i Trondheim sentrum 

EGON Prinsen er stolte av vår beliggenhet og fasiliteter, og vi ønsker å være din restaurant i hjertet av Trondheim. Vi tilbyr en innbydende atmosfære og komfortable sitteplasser, både inne og ute, slik at du kan nyte måltidene dine akkurat slik du ønsker. 

Samle dine kjære hos EGON 

Enten du ønsker å nyte en herlig lunsj, planlegger en romantisk middag, eller vil ta med EGONs smaker hjem til din egen stue, så er vi her for å sørge for at hvert måltid blir en uforglemmelig opplevelse. Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme hos EGON Prinsen. Uansett anledning, vil vi sørge for at du og dine gjester får en spesiell opplevelse som dere vil huske.

Pizzabuffet og Take Away 

Er du ute etter en rask matbit? Da vil du elske vår pizzabuffet og burgermeny, hvor du kan velge blant deilige, nystekte pizzaer og saftige burgere. For de som er på farten, tilbyr vi praktiske take away-tjenester, slik at du kan ta med EGONs smaker og nyte dem hvor som helst i Trondheim. 

Velkommen til Trondheim – byen med et hjerte av historie og sjarm, og velkommen til EGON Restaurant Prinsen.