Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Lade

Egon LADE i Trondheim åpnet en fantastisk restaurant 21. oktober 2021 på City Lade i Trondheim. Egon har her en restaurant med ca 195 sitteplasser inn og 250 ute

Åpningstider

Kontakt oss

Haakon VIIs gate 9, 7041 Trondheim

EGON Lade ønsker å være din destinasjon for en uforglemmelig smaksopplevelse i hjertet av City Lade. Vår varierte meny inkluderer et bredt utvalg av retter, fra saftige burgere til deilige pastaretter og mye mer. Uansett hva du foretrekker, vil våre retter tilfredsstille dine smaksløker mens du nyter den koselige atmosfæren i vår restaurant. 

Et Sted for Alle Anledninger  

Uansett om du ønsker å nyte en avslappet lunsj i kjøpesenterets pulserende atmosfære, dele en bedre middag for to, eller samle venner og familie for en feiring, har EGON Lade den perfekte atmosfæren for deg. Vi er mer enn bare et spisested; vi er vertskapet for dine mest minneverdige stunder.

Ditt spisested på City Lade

EGON Lade er stolte av vår nyeste beliggenhet og fasiliteter, og vi ønsker å være din restaurant på Lade. Vi tilbyr en innbydende atmosfære og komfortable sitteplasser, både inne og ute, slik at du kan nyte måltidene dine akkurat slik du ønsker. EGON Lade gir deg muligheten til å nyte måltidene dine i friluft. Vår romslige uteservering gir deg sjansen til å nyte frisk luft og solskinn mens du smaker på våre deilige retter. Det perfekte stedet for en hyggelig ettermiddag eller kveld.

Samle dine kjære hos EGON

Vi her for å sørge for at hvert måltid blir en uforglemmelig opplevelse, uansett om du nyter den til oss eller ønsker å ta den med hjem til egen stue. Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme hos EGON Lade. Uansett anledning, vil vi sørge for at du og dine gjester får en spesiell opplevelse som dere vil huske.

Pizzabuffet og Take Away

Er du ute etter en rask matbit? Da vil du elske vår pizzabuffet og burgermeny, hvor du kan velge blant deilige, nystekte pizzaer og saftige burgere. For de som er på farten, tilbyr vi praktiske take away-tjenester, slik at du kan ta med EGONs smaker og nyte dem hvor som helst i Trondheim. 

Velkommen til City Lade - kjøpesenteret med alt du trenger, og velkommen til EGON Restaurant Lade.