Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon City Syd

EGON City Syd ønsker å tilby deg en smaksopplevelse midt i senteret. Vår varierte meny inkluderer et bredt utvalg av retter, fra saftige burgere til deilige salater og alt imellom. Uansett om du trenger en pause fra shopping eller ønsker å nyte et godt måltid, vil våre retter tilfredsstille dine smaksløker. 

Åpningstider

Kontakt oss

Østre Rosten 28, 7075 Tiller

Et Sted for Alle Anledninger 

Uansett om du ønsker å nyte en avslappet lunsj midt i senterets pulserende atmosfære, dele en romantisk middag for to, eller samle venner og familie for en feiring, har EGON City Syd den perfekte atmosfæren for deg. Vi er mer enn bare et spisested; vi er vertskapet for dine mest minneverdige stunder. 

Ditt spisested i Trondheim 

EGON City Syd er stolte av vår beliggenhet og fasiliteter, og vi ønsker å være din oase midt i senteret. Vi tilbyr en avslappende atmosfære og komfortable sitteplasser, slik at du kan nyte måltidene dine akkurat slik du ønsker. 

Samle dine kjære hos EGON

Enten du ønsker å nyte en herlig lunsj, planlegger en romantisk middag, eller vil ta med EGONs smaker hjem til din egen stue, så er vi her for å sørge for at hvert måltid blir en uforglemmelig opplevelse. Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme hos EGON City Syd. Uansett anledning, vil vi sørge for at du og dine gjester får en spesiell opplevelse som dere vil huske. 

Pizzabuffet og Take Away 

Er du ute etter en rask matbit? Da vil du elske vår pizzabuffet, hvor du kan velge blant deilige, nystekte pizzaer. For de som er på farten, tilbyr vi praktiske take away-tjenester, slik at du kan ta med EGONs smaker og nyte dem hvor som helst. 

Velkommen til City Syd – senteret med alt du trenger, og velkommen til EGON Restaurant City Syd.