Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Porsgrunn

Nå har Egon i Down Town senteret åpnet, sentralt beliggende i Porselensbyen. 

Blant Down Town senterets 75 butikker finnes det noe hvor enhver smak. Det samme gjelder menyen til Egon. Hos oss skal både store og små kunne ta en pust i bakken mellom shopping-rundene. Med 180 plasser innendørs og 112 plasser utendørs er det plass til deg og dine. 

Åpningstider

Kontakt oss

Kulltangv 70, 3921 Porsgrunn

Egon er stedet for alle anledninger

Restauranten vår byr på den gode, hjemmekoselige stemningen du kommer tilbake til igjen og igjen. En smakfull pizzalunsj rundt et hjørnebord for to, eller et langbord som samler vennegjengen til middag og dessert fra vår rikholdige à la carte-meny? Her kan du selv sette sammen de de rettene som frister deg aller mest. Et glass med noe godt i på vår hyggelige uteservering? Null problem! Egon er stedet for alle anledninger. 

Ditt spisested i Porsgrunn

Egons restaurantlokale på Down Town har historie i veggene – en gang var dette Porsgrund Metallverksteds fabrikklokale. Interiøret vil derfor fylles med bilder fra byens stolte industrihistorie.

På solfylte dager tar vi deg imot på uteserveringen, med nærhet til gjestebryggen ved Porsgrunnselva. Her sitter du vendt mot det nyåpnede Franklintorget, med nydelige kirsebærtrær, fargerike plantebed og et yrende folkeliv.  

Samle menneskene i livet ditt på Egon

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg hjemme på våre restauranter. Når barna trives, trives også de voksne, er vår erfaring. Det gir ro til å nyte maten, senke skuldrene og bare være sammen. Egon er stedet for de små og store anledningene. 

Velkommen til et spisested med lokalhistorisk sus! 

Velkommen til Egon.