Restaurant Haugesund

Midt i sentrum, ved idylliske Smedasundet finner du en koselig og intim Egon-restaurant. EGON åpnet i 1991 og fikk en oppgradering i 2019. Restauranten ligger vegg i vegg med Clarion Collection Hotel Amanda.

EGON Haugesund ønsker å gi deg en smaksopplevelse som speiler byens sjarm og historie. Vår varierte meny inkluderer favoritter som kan falle i smak for enhver. Enten du er en lokal eller besøkende, vil vi sørge for at du får smake på det beste Haugesund har å tilby. 

Et Sted for Alle Anledninger 

Uansett om du ønsker å nyte en rolig lunsj med utsikt over Smedasundet, dele en romantisk middag med noen du er glad i, eller samle venner og familie for en spesiell anledning, så har EGON Haugesund det perfekte miljøet for deg. Vi er mer enn bare et spisested; vi er vertskapet for dine mest minneverdige øyeblikk. 

Din Restaurant i Haugesund 

EGON Haugesund er stolte av sin beliggenhet og historie, og vi ønsker å være din restaurant ved Smedasundet. Vi tilbyr en varm atmosfære og komfortable sitteplasser, både inne og ute, slik at du kan nyte måltidene dine akkurat slik du ønsker. 

Samle dine kjære hos EGON 

Enten du ønsker å nyte en herlig lunsj, planlegger en romantisk middag, eller vil ta med EGONs smaker hjem til din egen stue, så er vi her for å sørge for at hvert måltid blir en minneverdig opplevelse. Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme hos EGON Haugesund. Uansett anledning, vil vi sørge for at du og dine gjester får en spesiell opplevelse som dere vil huske. 

Pizzabuffet og Take Away 

Er du ute etter en rask matbit? Da vil du elske vår pizzabuffet, hvor du kan velge fra et utvalg av deilige, nystekte pizzaer. For de som er på farten, tilbyr vi praktiske take away-tjenester, slik at du kan nyte EGONs smaker hvor som helst i Haugesund. 

Velkommen til Haugesund – byen med historie og sjel, og velkommen til EGON Restaurant Haugesund. 

Åpningstider

Mandag: 1100 - 2300
Tirsdag: 1100 - 2300
Onsdag: 1100 - 2300
Torsdag: 1100 - 2300
Fredag: 1100 - 2330
Lørdag: 1100 - 2330
Søndag: 1100 - 2300

Kontakt oss

Smedasundet 93
5527 Haugesund

+ 4752725602
haugesund@egon.no