Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Stavanger

EGON Stavanger ønsker å gi deg en smaksreise som reflekterer Stavangers sjarme og sjønære beliggenhet. Vår varierte meny inkluderer noe enhver kan like. Enten du har tilbrakt dagen med shopping i nærliggende butikker, er på vei for å oppdage noen av byens mange severdigheter, eller bare vil ha et avbrekk, vil Egon Stavanger være det perfekte stedet.

Åpningstider

Kontakt oss

Strandkaien 2, 4005 Stavanger

Et Sted for Alle Anledninger

Uansett om du vil nyte en elegant lunsj ved sjøen, dele en biff med en spesiell person, eller samle venner og familie for en feiring, har EGON Stavanger den perfekte atmosfæren for deg. Vi er mer enn bare et spisested; vi er vertskapet for dine mest minneverdige stunder.

Ditt spisested i Stavanger

EGON Stavanger er stolte av sin beliggenhet og fasiliteter, og vi ønsker å være din restaurant ved sjøen. Vi tilbyr en elegant atmosfære og komfortable sitteplasser, både inne og ute, slik at du kan nyte måltidene dine på dine egne premisser. Restauranten har panorama utsikt fra den store verandaen i 2. etasje ut mot det yrende folkelivet. Perfekt for en god matbit og people watching.

Samle dine kjære hos EGON

Enten du ønsker å nyte en herlig lunsj med sjøbris i håret, planlegger en romantisk middag, eller vil ta med EGONs smaker hjem til din egen stue, så er vi her for å sørge for at hvert måltid blir en uforglemmelig opplevelse. Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme hos EGON Stavanger. Uansett anledning, vil vi sørge for at du og dine gjester får en spesiell opplevelse som dere vil huske.

Pizzabuffet og Take Away

Er du ute etter en rask matbit? Da vil du elske vår pizzabuffet og burgermeny, hvor du kan velge blant deilige, nystekte pizzaer og saftige burgere. For de som er på farten, tilbyr vi praktiske take away-tjenester, slik at du kan ta med EGONs smaker og nyte dem hvor som helst i Stavanger. 

Velkommen til Stavanger – byen ved sjøen med historie og sjel, og velkommen til EGON Restaurant Stavanger.