Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Sandnes

EGON Sandnes ønsker å gi deg en smaksopplevelse som gjenspeiler byens sjarm og de vakre omgivelsene ved vannkanten. Vår varierte meny har favoritter som kan falle i smak for enhver, slik at du kan utforske og oppdage en verden av smaker mens du nyter den flotte utsikten.

Åpningstider

Kontakt oss

Vågsgata 33, 4306 Sandnes

Et Sted for Alle Anledninger

Uansett om du vil nyte en avslappet lunsj med utsikt over vannet, dele en romantisk middag med noen du er glad i, eller samle venner og familie for en feiring, har EGON Sandnes det perfekte miljøet for deg. Vi er mer enn bare et spisested; vi er vertskapet for dine mest minneverdige stunder.

Ditt spisested i Sandnes

EGON Sandnes er stolte av sin beliggenhet og fasiliteter, og vi ønsker å være din restaurant ved vannkanten. Vi tilbyr en romslig atmosfære og komfortable sitteplasser, både inne og ute, slik at du kan nyte måltidene dine akkurat slik du ønsker. Enten du ønsker å nyte en herlig lunsj med frisk luft i håret, planlegger en romantisk middag, eller vil ta med EGONs smaker hjem til din egen stue, så er vi her for å sørge for at hvert måltid blir en uforglemmelig opplevelse 

Samle dine kjære hos EGON

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme hos EGON Sandnes. Uansett anledning, vil vi sørge for at du og dine gjester får en spesiell opplevelse som dere vil huske.

Pizzabuffet og Take Away

Er du ute etter en rask matbit? Da vil du elske vår pizzabuffet, hvor du kan velge blant deilige, nystekte pizzaer. For de som er på farten, tilbyr vi praktiske take away-tjenester, slik at du kan ta med EGONs smaker og nyte dem hvor som helst i Sandnes.

Velkommen til Sandnes – byen ved vannkanten med sjel og sjarm, og velkommen til EGON Restaurant Sandnes.