Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Kvadrat

EGON Kvadrat ønsker å gi deg en smaksopplevelse som går hånd i hånd med den unike atmosfæren. Vår varierte meny byr på noe alle kan like, ente om du ønsker noe kjent og godt eller ønsker nye impulser. Fra saftige biffer til smaksrike pasta- og sjømatretter, våre retter er nøye tilberedt for å tilfredsstille enhver appetitt.

Åpningstider

Kontakt oss

Gamle Stokkaveien 1, 4313 Sandnes

Et Sted for Alle Anledninger

Uansett om du vil nyte en herlig lunsj med solskinnet på ansiktet, dele en romantisk middag for to, eller samle venner og familie for en spesiell feiring, har EGON Kvadrat den perfekte atmosfæren for deg. Vi er mer enn bare et spisested; vi er vertskapet for dine mest minneverdige stunder. 

Din Restaurant ved Kvadrat 

EGON Kvadrat er stolte av sin beliggenhet og fasiliteter, og vi ønsker å være din restaurant ved Kvadrat. Vi tilbyr en unik atmosfære og komfortable sitteplasser, både inne og ute, slik at du kan nyte måltidene dine på dine egne premisser.

Samle dine kjære hos EGON

Enten du ønsker å nyte en herlig lunsj, planlegger en romantisk middag, eller vil ta med EGONs smaker hjem til din egen stue, så er vi her for å sørge for at hvert måltid blir en uforglemmelig opplevelse. Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme hos EGON Kvadrat. Uansett anledning, vil vi sørge for at du og dine gjester får en spesiell opplevelse som dere vil huske. 

Pizzabuffet og Take Away

Er du ute etter en rask matbit? Da vil du elske vår pizzabuffet, hvor du kan velge blant deilige, nystekte pizzaer. For de som er på farten, tilbyr vi praktiske take away-tjenester, slik at du kan ta med EGONs smaker og nyte dem hvor som helst i Sandnes.

Velkommen til Kvadrat – kjøpesenteret med alt, og velkommen til EGON Restaurant Kvadrat.