Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Ullevål

Velkommen til EGON Restaurant Ullevål – midt på Ullevaal stadion og i Amfi Ullevaal, en ikonisk arena som er kjent for sportsbegivenheter og underholdning i Oslo. Ved Ullevaal stadion, en møteplass for sport og lidenskap, ønsker vi å invitere deg til en uforglemmelig matopplevelse.

Åpningstider

Kontakt oss

Sognsveien 77c, 0855 Oslo

EGON - Stedet for enhver anledning  

Enten du har deltatt på en spennende fotballkamp, bor på Thon Hotel Ullevaal, eller er på en shoppingrunde, vil EGON Ullevål være stedet å nyte deilige retter i en avslappet atmosfære.

Oslos innbyggere og besøkende er kjent for sin lidenskap og mangfoldighet, verdier som vi setter høyt hos EGON. Hos oss er vi mer enn bare et spisested; vi er et sted hvor sportsfans, familier, venner og besøkende kan samles, skape gode minner og tilbringe kvalitetstid sammen. 

Vår restaurant gir deg den innbydende atmosfæren som får deg til å komme tilbake igjen og igjen. Enten du ønsker en smakfull lunsj midt i den sportslige atmosfæren, en romantisk middag for to, eller en større sammenkomst med venner og familie, har EGON Ullevål noe å tilby for enhver anledning. 

Pizzabuffet og take away  

Er du ute etter en rask matbit? Da vil du glede deg over vår pizzabuffet, der du kan nyte et utvalg av deilige, nystekte pizzaer. For de som er på farten, tilbyr vi også praktiske take away-tjenester, slik at du kan nyte EGONs smaker mens du følger med på arrangementene eller hvor som helst på Ullevaal stadion. 

Ditt spisested på Ullevaal stadion  

Vi er stolte av vår unike beliggenhet midt inne i Ullevaal stadion, noe som gjør oss til en naturlig møteplass for sportsentusiaster og besøkende som ønsker en smak av stadionlivet.

Hva med en avslappende matpause midt i shoppingen? Eller en digg burger før kamp? EGON gir deg muligheten til å lade opp sammen med dem du er glad i. Ikke gå glipp av våre herlige middagsretter, enten du velger å spise hos oss eller bestiller take away for en smakfull middag mens du nyter arrangementene på stadion. Vi har også en stor og fantastisk uteservering hvor du kan nyte sommerdagene til det fulle. Like ved restauranten er det en stor parkeringskjeller, så det er lett å komme seg til og fra restauranten ukedag som helg.  

Samle dine kjære på EGON  

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme på vår restaurant. EGON Ullevål er stedet for både små og store anledninger, og vi ser frem til å være en del av dine neste minner på Ullevaal stadion. På EGON Ullevål har vi også en egen barnekrok.  

Velkommen til den spennende arenaen og sportsopplevelsene som Ullevaal stadion har å by på, og velkommen til EGON Restaurant på Ullevaal stadion.