Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Storo

Velkommen til EGON Restaurant Storo – ditt spisested ved Nydalen, der byliv og smakfulle retter møtes i en innbydende atmosfære. På Storo, et pulserende byområde kjent for sitt mangfold, shopping og urbane livsstil, ønsker vi å ta deg med på en minneverdig matopplevelse.

Åpningstider

Kontakt oss

Vitaminveien 9-11 0485 Oslo

EGON - Stedet for enhver anledning  

Enten du har tilbragt dagen med shopping på Storo Storsenter, utforsket de urbane parkene, gått langs Akerselva, eller tatt del i byens kulturelle arrangementer, vil EGON Storo være det perfekte stedet for å nyte deilige måltider og slappe av i en behagelig atmosfære.

Hos oss er vi mer enn bare et spisested; vi er et sted der familier, venner og besøkende kan samles, skape gode minner og tilbringe kvalitetstid sammen. 

Vår restaurant gir deg den varme og innbydende atmosfæren som får deg til å komme tilbake om og om igjen. Enten du ønsker en smakfull lunsj midt i byens pulserende atmosfære, en romantisk middag for to, eller en større sammenkomst med venner og familie, har EGON Storo noe å tilby for enhver anledning. 

Pizzabuffet og take away  

Er du ute etter en rask matbit? Da vil du glede deg over vår pizzabuffet, der du kan nyte et utvalg av deilige, nystekte pizzaer. For de som er på farten, tilbyr vi også praktiske take away-tjenester, slik at du kan nyte EGONs smaker hjemme eller hvor som helst. 

Ditt spisested på Storo  

Vi er stolte av vår sentrale beliggenhet midt i hjertet av Storo, noe som gjør oss til den naturlige møteplassen for både lokale beboere og besøkende som ønsker å smake på urbane delikatesser.  Hva med en avslappende lunsjpause midt i all shoppingen? EGON gir deg muligheten til å puste ut sammen med dem du er glad i. Ikke gå glipp av våre herlige middagsretter, enten du velger å spise hos oss eller bestiller take away for en smakfull middag hjemme. 

Samle dine kjære på EGON  

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme på vår restaurant. Når barna trives, trives også de voksne. EGON Storo er stedet for både små og store anledninger. EGON Storo har også en egen barnekrok for de minste. 

Velkommen til Storo – byområdet som ser frem til å ta deg med på en smakfull reise! 

Velkommen til EGON Restaurant i Storo.