Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Nordstrand

Velkommen til EGON Restaurant Nordstrand – ditt spisested i hjertet av Nordstrand på Sæter, hvor byliv møter smakfulle retter i en innbydende atmosfære. Nordstrand, et sted kjent for sin vakre utsikt og nære tilknytning til Oslo, ønsker vi å ta deg med på en minneverdig matopplevelse. 

Åpningstider

Kontakt oss

Ekebergveien 228 B, 1162 Oslo

EGON - Stedet for enhver anledning  

Enten du har tilbrakt dagen med å utforske Nordstrand's naturskjønnhet, tatt en dupp i fjorden, eller deltatt på lokale kulturelle arrangementer, vil EGON Nordstrand være det perfekte stedet for å nyte deilige måltider og slappe av i en behagelig atmosfære. 

Nordstrands innbyggere er kjent for sin vennlighet og gjestfrihet, verdier som vi også setter høyt hos EGON. Hos oss er vi mer enn bare et spisested; vi er et sted der familier, venner og besøkende kan samles, skape gode minner og tilbringe kvalitetstid sammen

Vår restaurant gir deg den varme og innbydende atmosfæren som får deg til å komme tilbake om og om igjen. Enten du ønsker en smakfull lunsj midt i byens pulserende atmosfære, en romantisk middag for to, eller en større sammenkomst med venner og familie, har EGON Nordstrand noe å tilby for enhver anledning. 

Pizzabuffet og take away  

Er du ute etter en rask matbit? Da vil du glede deg over vår pizzabuffet, der du kan nyte et utvalg av deilige, nystekte pizzaer. For de som er på farten, tilbyr vi også praktiske take away-tjenester, slik at du kan nyte EGONs smaker hjemme eller hvor som helst. 

Ditt spisested på Nordstrand  

Vi er stolte av vår beliggenhet midt i hjertet av Nordstrand, noe som gjør oss til den naturlige møteplassen for både lokale beboere og besøkende. EGON Nordstrand har også et eget møterom som kan bookes for arrangementer som fortjener ekstra oppmerksomhet.

Hva med en avslappende lunsjpause? EGON gir deg muligheten til å puste ut sammen med dem du er glad i. Ikke gå glipp av våre herlige middagsretter, enten du velger å spise hos oss eller bestiller take away for en smakfull middag hjemme. På sommerhalvåret har vi to fantastisk fine uteserveringer. Her kan du nyte et glass med noe godt i eller en god matrett.  

Samle dine kjære på EGON

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme på vår restaurant. Når barna trives, trives også de voksne. EGON Nordstrand er stedet for både små og store anledninger. 

Velkommen til Nordstrand – bydelen som ser frem til å ta deg med på en smakfull reise! 

Velkommen til EGON Restaurant i Nordstrand.