Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Karl Johan

Velkommen til EGON Restaurant Karl Johan – midt i hjertet av Karl Johans gate, Oslos mest kjente gate og pulserende bysentrum. Karl Johan, en livlig destinasjon for shopping og byopplevelser, er stedet hvor vi ønsker å gi deg en minneverdig matopplevelse. 

Åpningstider

Kontakt oss

Karl Johans gate 37, 0162 Oslo

EGON - Stedet for enhver anledning 

Uansett om du har brukt dagen på shopping i Oslos mest kjente butikker, besøker byen som turist eller er en lokal beboer som ønsker å nyte et herlig måltid, vil EGON Karl Johan være det ideelle stedet å slappe av og nyte deilige retter i en avslappet atmosfære. Du finner EGON midt mellom slottet og Stortinget, like ved Spikersuppa.  

Oslos besøkende og faste innbyggere er kjent for sin mangfoldighet og gjestfrihet, verdier som vi også setter høyt hos EGON. Hos oss er vi mer enn bare et spisested; vi er et sted hvor familier, venner og besøkende kan samles, skape gode minner og tilbringe kvalitetstid sammen. 

Vår restaurant gir deg den varme og innbydende atmosfæren som får deg til å komme tilbake om og om igjen. Enten du ønsker en smakfull lunsj midt i byens pulserende atmosfære, en romantisk middag for to, eller en større sammenkomst med venner og familie, har EGON Karl Johan noe å tilby for enhver anledning. 

Pizzabuffet og take away  

Er du ute etter en rask matbit? Da vil du glede deg over vår pizzabuffet, der du kan nyte et utvalg av deilige, nystekte pizzaer. For de som er på farten, tilbyr vi også praktiske take away-tjenester, slik at du kan nyte EGONs smaker hvor som helst i Oslo. 

Ditt spisested i Karl Johans gate  

Vi er stolte av vår plassering midt i hjertet av Karl Johans gate, som gjør oss til en naturlig møteplass for både lokale og besøkende. EGON Karl Johan har også et eget møterom som kan bookes for arrangementer som fortjener ekstra oppmerksomhet.

Hva med en avslappende lunsjpause midt i byens pulserende atmosfære? EGON gir deg muligheten til å puste ut sammen med dem du er glad i. Ikke gå glipp av våre herlige middagsretter, enten du velger å spise hos oss eller bestiller take away for en smakfull middag hjemme. Vi har også en fantastisk uteservering som vi utvider i sommerhalvåret. Her er

det mange muligheter til å nyte noe godt i glasset mens man skuer utover folkelivet som beveger seg på utsiden av gjerdene.  

Samle dine kjære på EGON  

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme på vår restaurant. EGON Karl Johan er stedet for både små og store anledninger, og vi gleder oss til å være en del av ditt neste matminne midt i Oslo. 

Velkommen til Oslo – byen som har alt, og velkommen til EGON Restaurant i Karl Johans gate.