Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Byporten

Velkommen til EGON Restaurant Byporten – midt i hjertet av Oslo, like ved Oslo S og det pulserende bylivet. På Byporten, et knutepunkt for reisende og lokale besøkende, ønsker vi å ta deg med på en minneverdig matopplevelse i en travel by.  

Åpningstider

Kontakt oss

Jernbanetorget 6, 0154 Oslo

EGON - Stedet for enhver anledning  

Enten du har tilbrakt dagen med shopping i de nærliggende butikkene, ankommet Oslo med tog, eller er på vei til en av byens mange severdigheter, vil EGON Byporten være det perfekte stedet å nyte deilige måltider i en avslappet atmosfære. 

Oslos besøkende og faste innbyggere er kjent for sitt mangfold og gjestfrihet, verdier som vi også setter høyt hos EGON. Hos oss er vi mer enn bare et spisested; vi er et sted hvor familier, venner og besøkende kan samles, skape gode minner og tilbringe kvalitetstid sammen.

Vår restaurant gir deg den varme og innbydende atmosfæren som får deg til å komme tilbake om og om igjen. Enten du ønsker en smakfull lunsj midt i byens pulserende atmosfære, en romantisk middag for to, eller en større sammenkomst med venner og familie, har EGON Byporten noe å tilby for enhver anledning. 

Pizzabuffet og take away  

Er du ute etter en rask matbit? Da vil du glede deg over vår pizzabuffet, der du kan nyte et utvalg av deilige, nystekte pizzaer. For de som er på farten, tilbyr vi også praktiske take away-tjenester, slik at du kan nyte EGONs smaker hvor som helst i Oslo. 

Ditt spisested i Oslo 

Vi er stolte av vår restaurants beliggenhet på jernbanetorget, noe som gjør oss til den naturlige møteplassen for både reisende og fastboende som ønsker å smake på vårt brede og gode utvalg i menyen. EGON Byporten har flere etasjer og mange hyggelige sittegrupper for små og store selskaper. Har du besøkt restauranten i 2. etasje med panoramautsikt ut mot det yrende folkelivet på jernbanetorget? Perfekt plass for en god matbit og People Watching.

Hva med en avslappende lunsjpause midt i byens pulserende atmosfære? EGON gir deg muligheten til å puste ut sammen med dem du er glad i. Ikke gå glipp av våre herlige middagsretter, enten du velger å spise hos oss eller bestiller take away for en smakfull middag hjemme. 

Samle dine kjære på EGON  

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme på vår restaurant. EGON Byporten er stedet for både små og store anledninger, og vi gleder oss til å være en del av ditt neste matminne midt i Oslo. 

Velkommen til Oslo – byen som har alt, og velkommen til EGON Restaurant Byporten.