Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Sarpsborg

Velkommen til EGON Restaurant Sarpsborg - din smaksrike destinasjon i hjertet av Sarpsborg, der historie møter moderne smaker i en innbydende atmosfære. I Sarpsborg, en by med en rik historie og et pulserende samfunn, ønsker vi å gi deg en minneverdig matopplevelse. 

Åpningstider

Kontakt oss

Roald Amundsens gate 36, 1723 Sarpsborg

EGON - Stedet for enhver anledning  

Enten du foretrekker å utforske byens historiske steder, ta en rolig spasertur langs Glomma, eller delta på en kulturell hendelse på Sarpsborg Scene, er EGON Sarpsborg det ideelle stedet å besøke for deilige retter og en avslappet atmosfære.

Som typiske Særpinger er byens innbyggere kjent for sin vennlighet og gjestfrihet, verdier som vi verdsetter høyt på EGON. Vi er mer enn bare et spisested; vi er et sted der familier, venner og kolleger kan samles, skape gode minner og tilbringe tid sammen.

Vår restaurant gir deg den varme og hjemmekoselige atmosfæren som får deg til å komme tilbake igjen og igjen. Enten du ønsker en smakfull lunsj, en romantisk middag for to, eller en større sammenkomst med venner og familie, har EGON Sarpsborg noe å tilby for enhver anledning. 

Pizzabuffet og take away  

Er du ute etter noe skikkelig digg, men kjapt? Da vil du glede deg over vår pizzabuffet, der du kan nyte et utvalg av deilige, nystekte pizzaer. Hvis du er i farten, tilbyr vi også take away-tjenester, slik at du kan nyte EGONs smaker hjemme eller hvor som helst. 

Ditt spisested i Sarpsborg

 Vi er stolte av vår beliggenhet midt i Sarpsborg sentrum, som gjør oss til en naturlig møteplass for både hverdagslige anledninger og spesielle feiringer.

Hva med en avslappende lunsjpause midt i byens pulserende atmosfære? EGON gir deg muligheten til å puste ut sammen med de du er glad i. Ikke gå glipp av våre deilige middagsretter, enten du spiser inne hos oss eller bestiller take away for en smakfull middag hjemme. 

Samle dine kjære på EGON  

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme på vår restaurant. Når barna trives, trives også de voksne. EGON Sarpsborg er stedet for både små og store anledninger. 

Velkommen til Sarpsborg - byen som venter på å glede deg! 

Velkommen til EGON Restaurant i Sarpsborg.