Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Fredrikstad

Velkommen til EGON Restaurant Fredrikstad – din destinasjon for hyggelige opplevelser i hjertet av Fredrikstad. I Fredrikstad, en by med rike tradisjoner og en blomstrende kulturscene, ønsker vi å ta deg med på en smakfull og trivelig reise.

Åpningstider

Kontakt oss

Nygaardsgata 50, 1607 Fredrikstad

EGON - Spisestedet for enhver anledning  

Uansett om du foretrekker å utforske byens historiske festningsverk, ta en avslappende spasertur langs elven Glomma, eller delta på en av de mange kulturelle arrangementene i byen, vil EGON Fredrikstad være det perfekte stedet for å nyte deilige måltider og en avslappet atmosfære.

I likhet med innbyggerne i Fredrikstad er våre gjester kjent for sin vennlighet og gjestfrihet, og vi setter stor pris på disse verdiene hos EGON. Hos oss er vi mer enn bare et spisested; vi er et sted hvor familier, venner og kolleger kan samles, skape gode minner og tilbringe kvalitetstid sammen. 

Vår restaurant byr på en innbydende og hyggelig atmosfære som vil få deg til å komme tilbake om og om igjen. Enten du ønsker en smakfull lunsj, en romantisk middag for to, eller en større samling med venner og familie, har EGON Fredrikstad noe å tilby for enhver anledning. 

Pizzabuffet og take away  

Er du på utkikk etter en kjapp matbit? Da vil du glede deg over vår pizzabuffet, hvor du kan nyte et utvalg av deilige, nystekte pizzaer. For de som er på farten, tilbyr vi også take away-tjenester slik at du kan nyte EGONs smaker hjemme eller hvor som helst. 

Ditt spisested i Fredrikstad  

Vi er stolte av vår beliggenhet midt i hjertet av Fredrikstad sentrum, noe som gjør oss til den naturlige møteplassen for både hverdag og festlige anledninger. EGON Fredrikstad har også et eget møterom som kan bookes for spesielle arrangementer som fortjener ekstra oppmerksomhet. Restauranten strekker seg over to etasjer og derfor kan vi også reservere hele 2. etasjen til større selskap.

Hva med en avslappende lunsjpause midt i byens pulserende atmosfære? EGON gir deg muligheten til å ta en pause sammen med dem du er glad i. Ikke gå glipp av våre herlige middagsretter, enten du velger å spise hos oss eller bestille take away for en smakfull middag hjemme.  

Samle dine kjære på EGON  

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme på vår restaurant. Når barna trives, trives også de voksne. EGON Fredrikstad er stedet for både små og store anledninger. 

Velkommen til Fredrikstad – byen som gleder seg til å ta deg med på en smakfull reise! 

Velkommen til EGON Restaurant i Fredrikstad.