Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Bodø

Velkommen til Egon i Bodø, til Nordlands største by! Vi som bor her elsker at Bodø enkelt lar deg kombinere byliv med spektakulære naturopplevelser du ikke glemmer med det første.

Åpningstider

Kontakt oss

Moloveien 14, 8003 Bodø

Egon er stedet for alle anledninger

Bland inn en dæsj midnattssol, den sterkeste malstrømmen i verden og kule kulturopplevelser, så er du der. Bodø har alt, og avstandene er korte. Hva er det å ikke like?

Det aller beste med Bodø er likevel “folkan”! Bodøværinger er kjent for å være gjestfrie og inkluderende - akkurat slik vi i Egon vil være. Vi gjør nemlig mer enn å servere deg et måltid – vi er stedet der store og små kan samles, skape gode minner og tilbringe mer tid, sammen.

Restauranten vår byr på den gode, hjemmekoselige stemningen du kommer tilbake til igjen og igjen. En smakfull pizzalunsj og et lunt hjørnebord for to, eller et langbord som samler vennegjengen til middag og dessert fra vår rikholdige à la carte-meny? Her kan du selv sette sammen de de rettene som frister deg aller mest. Et glass med noe godt i på vår hyggelige uteservering? Null problem! Egon er stedet for alle anledninger. 

Ditt spisested i Bodø

Egon i bodø nyter en flott beliggenhet i Moloveien, midt på havnepromenaden ved småbåthavnen. På vindfulle dager er ingenting bedre enn å trekke inn i varmen i vår lune og trivelige restaurant! Når varmegradene kryper oppover, vinden stilner et øyeblikk og Bodø viser seg fra sin aller beste side, nyter du utsikt til folk, hav og fjell på vår trivelige uteservering.

Kos deg med nydelig lunsj eller middag i omgivelser få andre kan matche! For alle anledninger som fortjener litt ekstra oppmerksomhet – enten det er en ganske vanlig mandag eller en større merkedag i festlige lag – er Egon førstevalget.    

Samle menneskene i livet ditt på Egon

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg hjemme på våre restauranter. Når barna trives, trives også de voksne, er vår erfaring. Det gir ro til å nyte maten, senke skuldrene og bare være sammen. Egon er stedet for de små og store anledningene.

Velkommen til storslåtte Bodø!

Velkommen til Egon.