Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Molde

EGON Molde har fått en imponerende oppgradering, og vi er klare til å ta deg med på en kulinarisk reise som vil fortrylle smaksløkene dine. Vår varierte meny og avslappede atmosfære gjør oss til det naturlige valget for deg som søker kvalitetsmat og enestående service.

Åpningstider

Kontakt oss

Storgata 8, 6413 Molde

Et Sted for Enhver Anledning

Uansett om du vil nyte en herlig lunsj i den friske luften på vår uteservering, ha en romantisk middag for to inne i vårt smakfulle interiør, eller samle familie og venner for en spesiell anledning, så har EGON Molde noe for alle. Vi er mer enn bare et spisested; vi er vertskapet for dine beste stunder. 

Din Matopplevelse i Molde

EGON Molde er stolte av sin sentrale beliggenhet og imponerende oppdatering, noe som gjør oss til den opplagte destinasjonen for både lokale innbyggere og besøkende som søker kulinariske opplevelser. Vi tilbyr en koselig atmosfære og komfortable sitteplasser, både ute og inne.

Samle dine kjære hos EGON 

Enten du ønsker å ta en pause i hverdagen med en deilig lunsj, planlegger en romantisk middag, eller vil lene deg tilbake og nyte EGONs spesialiteter i ditt eget hjem, så er vi her for å gjøre måltidet ditt uforglemmelig. Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme hos EGON Molde. Her er stedet for alle anledninger, og vi ser frem til å være en del av dine kommende matopplevelser i den nye Egon-opplevelsen i Molde. 

Pizzabuffet og Take Away 

Er du ute etter rask mat? Da vil du elske vår pizzabuffet, hvor du kan velge blant deilige, nystekte pizzaer. For de som er på farten, tilbyr vi praktiske take away-tjenester, slik at du kan ta med EGONs smaker og nyte dem hvor som helst i Molde. 

Velkommen til Molde – byen med sjarm, og velkommen til EGON Restaurant Molde.