Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Moa er et område som ligger i byen Ålesund, som er en av de større byene på vestkysten av Norge. Ålesund er kjent for sin vakre beliggenhet ved havet, og Moa er en del av den større bystrukturen. 

Åpningstider

Kontakt oss

Langelandsvegen 25, 6010 Ålesund

Ditt spisested i Moa

Moa er et viktig handels- og shoppingområde i Ålesund. Det huser flere store kjøpesentre, inkludert AMFI Moa, som er et av de største kjøpesentrene på Vestlandet. Her finner du et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter. Og det er nettopp her EGON Restaurant Moa åpner

Med egen inngang fra uteserveringen vil EGON Moa holde åpent utenom åpningstidene til senteret. Perfekt om du vil på en date på kvelden eller ut med venner eller familie. Her har du også mulighet til å hente Take away fra morgen til sent på kvelden. 

Restauranten vår vil by på den gode, hjemmekoselige stemningen du kommer tilbake til igjen og igjen. En smakfull pizzalunsj og et lunt hjørnebord for to, eller et langbord som samler vennegjengen til middag og dessert fra vår rikholdige à la carte-meny? Her kan du selv sette sammen de de rettene som frister deg aller mest.

Et glass med noe godt i på vår hyggelige uteservering? Null problem! Egon er stedet for alle anledninger. 

En hub

Moa har gode transportforbindelser, inkludert bussruter som knytter området til sentrum av Ålesund og andre deler av byen. I tillegg ligger Ålesund lufthavn, Vigra, bare en kort kjøretur unna Moa. Det er flere fritidsaktiviteter tilgjengelige i Moa-området, inkludert idrettshaller, treningssentre og utendørsområder for turer og rekreasjon.

I tillegg til handel og boliger, er Moa også hjemsted for noen industriområder og bedrifter. Dette gir sysselsetting og økonomisk aktivitet i området. Moa har også noen kulturelle og utdanningsinstitusjoner, inkludert skoler og kulturarrangementer som gir innbyggerne muligheten til å delta i lokale aktiviteter.
Moa i Ålesund er et allsidig område som gir både handelsmuligheter, boligområder og tilgang til transport, og det er en viktig del av Ålesunds bystruktur. Dette er EGON veldig glad for å være en del av!