Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Ålesund

EGON Ålesund er stolte av å være en del av denne vakre byen, og vi ønsker å gi deg en smak av Ålesund gjennom våre herlige retter. Vi har nøye utviklet vår meny for å inkludere både lokale smaker og internasjonale favoritter, slik at du kan utforske og oppdage noe nytt hver gang du besøker oss.

Åpningstider

Kontakt oss

Løvenvoldgt. 8, 6002 Ålesund

Et Sted for Alle Anledninger 

Uansett om du ønsker å nyte en avslappende lunsj i vårt sjarmerende interiør, dele en romantisk middag for to, eller samle venner og familie for en spesiell anledning, så har EGON Ålesund det du trenger. Vi er mer enn bare et spisested; vi er vertskapet for dine mest minneverdige øyeblikk. 

Din Restaurant i Ålesund 

EGON Ålesund har en unik atmosfære og hjertelig service som gjør oss til ditt naturlige valg. Vi ønsker å være din restaurant i Ålesund, uansett om du er en fastboende som søker smaker du kjenner og elsker, eller en besøkende som ønsker å oppleve byens kulinariske mangfold. Er du ute etter en rask matbit? Da vil du elske vår pizzabuffet, hvor du kan velge fra et utvalg av deilige, nystekte pizzaer. For de som er på farten, tilbyr vi praktiske take away-tjenester, slik at du kan ta med EGONs smaker og nyte dem hvor som helst i Ålesund.

Samle dine kjære hos EGON

Enten du ønsker å nyte en velsmakende lunsj, planlegger en romantisk middag, eller vil ta med EGONs smaker til ditt eget hjem, så er vi her for å sørge for at måltidet blir uforglemmelig. Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme hos EGON Ålesund. Uansett anledning, vil vi sørge for at opplevelsen blir spesiell og minneverdig.

Velkommen til Ålesund – byen med sjel og historie, og velkommen til EGON Restaurant Ålesund.