Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Lillehammer

Velkommen til EGON Restaurant Lillehammer – ditt kulinariske tilholdssted midt i hjertet av Lillehammer. I Lillehammer, en by omgitt av naturskjønnhet og historisk sjarm, ønsker vi å ta deg med på en minneverdig matopplevelse.

Åpningstider

Kontakt oss

Elvegaten 12, 2609 Lillehammer

EGON - Stedet for enhver anledning 

Enten du foretrekker å utforske byens historiske steder, ta en rolig spasertur langs bredden av Mjøsa, eller delta på en av de mange kulturelle arrangementene som byen har å by på, vil EGON Lillehammer være det perfekte stedet å nyte deilige måltider i en avslappet atmosfære.

Lokalbefolkningen i Lillehammer er kjent for sin vennlighet og gjestfrihet, verdier som vi også verdsetter høyt hos EGON. Hos oss er vi mer enn bare et spisested; vi er et sted der familier, venner og kolleger kan samles, skape gode minner og tilbringe kvalitetstid sammen.

Vår restaurant gir deg den varme og innbydende atmosfæren som får deg til å komme tilbake om og om igjen. Enten du ønsker en smakfull lunsj, en romantisk middag for to, eller en større sammenkomst med venner og familie, har EGON Lillehammer noe å tilby for enhver anledning. 

Pizzabuffet og take away 

Er du ute etter en rask matbit? Da vil du glede deg over vår pizzabuffet, der du kan nyte et utvalg av deilige, nystekte pizzaer. For de som er på farten, tilbyr vi også praktisk take away-tjenester, slik at du kan nyte EGONs smaker hjemme eller hvor som helst. 

Ditt spisested i Lillehammer 

Vi er stolte av vår sentrale beliggenhet i Lillehammer sentrum, som gjør oss til den naturlige møteplassen for både hverdagslige anledninger og spesielle feiringer. EGON Lillehammer har flere etasjer som kan bookes for arrangementer som fortjener ekstra oppmerksomhet. Hva med en avslappende lunsjpause rett ved mesnaelva? Vi har en fantastisk uteservering som er helt unik i Lillehammer. I og med at restauranten ligger like ved gågata i Lillehammer så gir EGON deg muligheten til å ta en velfortjent pause i shoppingen sammen med de du er glad i. Ikke gå glipp av våre herlige middagsretter, enten du velger å spise hos oss eller bestiller take away for en smakfull middag hjemme. 

Samle dine kjære på EGON  

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme på vår restaurant. Når barna trives, trives også de voksne. EGON Lillehammer er stedet for både små og store anledninger. 

Velkommen til Lillehammer – byen som ser frem til å ta deg med på en smakfull reise! 

Velkommen til EGON Restaurant i Lillehammer.