Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Hamar

Hjertelig velkommen til Egon i Hamar - til landlig idyll ved Mjøsa, der somrene er milde og vintrene snørike. Kanskje minner det bølgende landskapet litt om Toscana? I Innlandshovedstaden gir vi deg by og bygd i ett, og vi vil gjøre vårt aller beste for at du skal trives her.

Åpningstider

Kontakt oss

Torggata 83, 2317 Hamar

Egon er stedet for alle anledninger

Hvorfor ikke ta med deg noen du er glad på tur i solnedgangen på strandpromenaden Koigen eller på forestilling i Hamar Kulturhus, byens storstue? Etterpå kan du rusle bort til historiske Domkirkeodden, kåret til et av de aller vakreste museene i verden.

Som typer er hamarsinger sindige og vennlige av seg – det kjenner vi oss igjen i på Egon! Vi gjør nemlig mer enn å servere deg et måltid – vi er stedet der store og små kan samles, skape gode minner og tilbringe mer tid, sammen.

Restauranten vår byr på den gode, hjemmekoselige stemningen du kommer tilbake til igjen og igjen. En smakfull pizzalunsj og et lunt hjørnebord for to, eller et langbord som samler vennegjengen til middag og dessert fra vår rikholdige à la carte-meny? Her kan du selv sette sammen de de rettene som frister deg aller mest. Et glass med noe godt i på vår hyggelige uteservering? Null problem! Egon er stedet for alle anledninger.

Ditt spisested i Hamar  

Vi er skikkelig stolte av Egon i Hamar, plassert midt i smørøyet i Torggata, byens gågate. Til alle spesielle anledninger som fortjener litt ekstra oppmerksomhet – enten det er en ganske vanlig mandag eller en større merkedag i festlige lag – er Egon stedet!

Hva med en lunsjstopp på handlerunden? Egon gir deg en god pust i bakken sammen med de du er glad i. Gå heller ikke glipp av Hamars lune sommerkvelder med en god middag på vår flotte uteservering, og ta inn det yrende folkelivet i byen på første rad.

Samle menneskene i livet ditt på Egon

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg hjemme på våre restauranter. Når barna trives, trives også de voksne, er vår erfaring. Det gir ro til å nyte maten, senke skuldrene og bare være sammen. Egon er stedet for de små og store anledningene. 

Velkommen til Hamar – byen å bli glad i!

Velkommen til Egon.