Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Gjøvik

Velkommen til EGON Restaurant – midt i hjertet av Gjøvik. I Gjøvik, en by omgitt av vakker natur og en stolt historie, ønsker vi å ta deg med på en minneverdig matopplevelse. 

Åpningstider

Kontakt oss

Jernbanegata 5, 2821 Gjøvik

EGON - Stedet for enhver anledning  

Uansett om du foretrekker å utforske byens naturskjønnhet, ta en avslappende spasertur langs Mjøsa, eller delta på lokale kulturelle arrangementer, vil EGON Gjøvik være det perfekte stedet å nyte deilige retter i en avslappet atmosfære. 

Som gjøvikensere er byens innbyggere kjent for sin gjestfrihet og vennlighet, verdier som vi verdsetter høyt hos EGON. Hos oss er vi mer enn bare et spisested; vi er et sted hvor familier, venner og kolleger kan samles, skape gode minner og tilbringe kvalitetstid sammen. 

Vår restaurant gir deg den varme og innbydende atmosfæren som får deg til å komme tilbake om og om igjen. Enten du ønsker en smakfull lunsj, en romantisk middag for to, eller en større sammenkomst med venner og familie, har EGON Gjøvik noe å tilby for enhver anledning. 

Pizzabuffet og take away  

Er du ute etter en rask matbit? Da vil du glede deg over vår pizzabuffet, der du kan nyte et utvalg av deilige, nystekte pizzaer. For de som er på farten, tilbyr vi også praktisk take away-tjenester, slik at du kan nyte EGONs smaker hjemme eller hvor som helst. 

Ditt spisested i Gjøvik

Vi er stolte av vår sentrale beliggenhet i Gjøvik, som gjør oss til den naturlige møteplassen for både hverdagslige anledninger og spesielle feiringer. EGON Gjøvik har også et eget møterom som kan bookes for arrangementer som fortjener ekstra oppmerksomhet.

Hva med en avslappende lunsjpause midt i byens pulserende atmosfære? EGON gir deg muligheten til å puste ut sammen med de du er glad i. Ikke gå glipp av våre herlige middagsretter, enten du spiser hos oss eller bestiller take away for en smakfull middag hjemme. På sommerhalvåret kan du nyte et godt glass på vår flotte uteservering. Her kan du nyte en bedre middag samtidig som du sitter på orkesterplass for å se hva som skjer i sentrum.  

Samle dine kjære på EGON  

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme på vår restaurant. Når barna trives, trives også de voksne. EGON Gjøvik er stedet for både små og store anledninger. 

Velkommen til Gjøvik – byen som gleder seg til å ta deg med på en smakfull reise! 

Velkommen til EGON Restaurant i Gjøvik.