Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Drammen

Velkommen til EGON Restaurant Drammen - i hjertet av Drammen, der byens livlige atmosfære møter den vakre naturen langs Drammenselva. Her, i Drammen, der by og natur smelter sammen, ønsker vi å gi deg den perfekte matopplevelsen i en avslappet atmosfære.

Åpningstider

Kontakt oss

Bragernes Torg 13, 3017 Drammen

EGON - Stedet for enhver anledning  

Enten du foretrekker å utforske den sjarmerende elvepromenaden, shoppe i sentrum eller delta på en forestilling i Drammens Teater, er EGON Drammen stedet å besøke for å lade opp med deilige retter og hyggelig stemning.

Som typiske drammensere er byens innbyggere vennlige og imøtekommende, og dette er verdier vi setter høyt på EGON! Vi er mer enn bare et spisested; vi er stedet hvor familier, venner og kolleger kan samles, skape gode minner og tilbringe tid sammen. 

Vår restaurant gir deg den varme og hjemmekoselige atmosfæren som får deg til å komme tilbake om og om igjen. Uansett om du ønsker en smakfull lunsj, en romantisk middag for to, eller en større sammenkomst med venner og familie, EGON Drammen har noe å tilby for enhver anledning. 

Ditt spisested i Drammen  

Vi er stolte av vår beliggenhet midt i sentrum av Drammen, som gjør oss til en naturlig møteplass for både hverdagslige anledninger og spesielle feiringer. EGON Drammen har også et eget møterom som kan bookes for arrangementer som fortjener ekstra oppmerksomhet.

Samle dine kjære på EGON  

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme på vår restaurant. Når barna trives, trives også de voksne. EGON Drammen er stedet for både små og store anledninger. 

Velkommen til Drammen - byen som venter på å glede deg! 

Velkommen til EGON Restaurant i Drammen.