Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Strømmen

Hjertelig velkommen til EGON Restaurant Strømmen - ditt fristed i en ellers hektisk hverdag. Strømmen gir deg byliv og landlige omgivelser på én gang. Hva med å ta med noen du er glad i på en avslappende kveldstur langs Sagelva eller besøke Strømmen Storsenter for litt shopping? Etterpå kan du utforske historiske steder som Strømmen Trævarefabrikk (de som tegnet de første ferdighusene i Norge allerede på 1884). 

Åpningstider

Kontakt oss

Støperiveien 5, 2010 Strømmen

EGON - Stedet for enhver anledning  

Som typiske strømlinger er byens innbyggere vennlige og imøtekommende, og det er akkurat slik vi ønsker å være på EGON Strømmen! Vi går utover å bare servere mat; vi er stedet hvor familier, venner og kolleger kan samles, skape gode minner og tilbringe mer tid sammen.

Vår restaurant har den hjemmekoselige stemningen som får deg til å komme tilbake om og om igjen. Enten det er en deilig lunsjdate ved et intimt bord for to, eller en større sammenkomst med venner og familie med en rikholdig à la carte-meny, EGON Strømmen har noe for enhver anledning. 

Ditt spisested i Strømmen  

Vi er stolte av vår sentrale plassering på Strømmen Storsenter, Strømmens møtepunkt nr.1. Du kan velge å sitte inne i vår hyggelige restaurant, eller ute på vår uteservering. Enten det er en vanlig hverdag eller en spesiell feiring, er EGON stedet for å markere anledningen. Hva med en avslappende lunsjpause midt i shoppingrunden? EGON gir deg muligheten til å ta en fot i bakken og fylle på med mer energi før shoppingen fortsetter. Ikke gå glipp av de varme sommerkveldene i Strømmen, hvor du kan nyte en deilig middag på vår koselige uteservering. 

Samle menneskene i livet ditt på EGON  

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg hjemme på vår restaurant. Når barna trives, trives også de voksne. EGON Strømmen er stedet for alle anledninger, fra de små og intime til de store feiringene.

Velkommen til Strømmen - byen som vil få deg til å smile! 

Velkommen til EGON Restaurant i Strømmen.