Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Ski

Velkommen til Ski og EGON Restaurant - Den perfekte destinasjonen for god mat og god stemning!

Åpningstider

Kontakt oss

Jernbaneveien 10, 1400 Ski

EGON - et sted for alle anledninger

Tar du follobanen til Ski, kan du nærmest rusle rett opp til den flotte uteserveringen på EGON. Restauranten ligger perfekt til like ved Thon Hotel Ski og i anslutning til Ski Storsenter. EGON Ski ligger i hjertet av byen som er i stor vekst, og tilbyr en kombinasjon av deilig mat, hjemmekoselig atmosfære, og en hyggelig opplevelse for hele familien. Uansett om du er på utkikk etter en avslappende lunsj, en herlig middag med venner, eller en spesiell anledning som fortjener ekstra oppmerksomhet, har EGON Ski noe for alle. 

Før du besøker EGON kan du ta en forfriskende tur i skogen, nyte ettermiddagssola i gågata eller kanskje hygge deg med et show på Rådhusteatret Ski?  

Vår varierte à la carte-meny gir deg muligheten til å sette sammen dine favorittretter, enten det er en saftig burger, en smakfull pizza, eller en nydelig biff. Vil du nyte et glass noe godt? Vår hyggelige uteservering gir deg akkurat det du ønsker. Vi er stolte av å tilby god mat laget og servert med kjærlighet og omsorg. EGON er ditt spisested i Ski, og vi ønsker å gi deg en uforglemmelig matopplevelse. 

Ditt spisested i Ski

Vi vet hvor viktig det er at både store og små gjester føler seg velkommen. Derfor har vi skapt en atmosfære som gir deg muligheten til å senke skuldrene, slappe av, og bare være sammen med dine kjære. Når barna trives, trives også de voksne. EGON i Ski er det perfekte stedet for alle anledninger, enten det er en uformell lunsjstopp midt i shoppingrunden eller en spesiell feiring.

I de herlige sommermånedene gir vår uteservering deg muligheten til å nyte de fantastiske Ski-kveldene til det fulle. Nyt en smakfull middag og noe godt i glasset på vår uteservering. Her sitter du på første rad og kan ta inn inntrykkene fra folkelivet i Ski sentrum. 

Vi i EGON Ski ønsker å være stedet der du kan samle menneskene i livet ditt, skape gode minner, og tilbringe mer tid sammen. Vi er en del av Ski-fellesskapet, og vi er her for å gi deg den beste matopplevelsen i en avslappende atmosfære.

Velkommen til EGON Restaurant i Ski – din destinasjon for uforglemmelige øyeblikk og god mat!