Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Sandvika

Velkommen til EGON Restaurant Sandvika - en perle i hjertet av Sandvika, hvor flott natur møter byens pulserende liv. Her, i Sandvika, hvor fjorden omfavner byen, ønsker vi å gi deg en smakfull og minneverdig matopplevelse. 

Åpningstider

Kontakt oss

Kinoveien 11, 1338 Sandvika

EGON - Stedet for enhver anledning  

Enten du foretrekker å utforske den vakre naturen langs Oslofjorden, ta en avslappende spasertur i Sandvika sentrum eller nyte en kulturell opplevelse på Sandvika Kulturhus, EGON Sandvika er stedet å besøke for å lade opp med deilige retter og hyggelig atmosfære. 

Som typiske sandvikinger er byens innbyggere vennlige og imøtekommende, og dette er verdier vi setter høyt på EGON! Vi er mer enn bare et spisested; vi er stedet hvor familier, venner og kolleger kan samles, skape gode minner og tilbringe tid sammen. 

Vår restaurant gir deg den varme og hjemmekoselige atmosfæren som får deg til å komme tilbake om og om igjen. Uansett om du ønsker en smakfull lunsj, en romantisk middag for to, eller en større sammenkomst med venner og familie, EGON Sandvika har noe å tilby for enhver anledning. 

Ditt spisested i Sandvika  

Vi er stolte av vår sentrale beliggenhet i Sandvika sentrum, som gjør oss til en naturlig møteplass for både hverdagslige anledninger og spesielle feiringer. EGON Sandvika har også et eget møterom som kan bookes for arrangementer som fortjener ekstra oppmerksomhet. 

Hva med en avslappende lunsjpause midt i shoppingrunden? EGON gir deg muligheten til å puste ut sammen med de du er glad i. Ikke gå glipp av de vakre sommerkveldene i Sandvika, hvor du kan nyte en smakfull middag på vår innbydende uteservering og oppleve byens pulserende atmosfære. 

Samle dine kjære på EGON  

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme på vår restaurant. Når barna trives, trives også de voksne. EGON Sandvika er stedet for både små og store anledninger. 

Velkommen til Sandvika - byen som venter på å glede deg! 

Velkommen til EGON Restaurant i Sandvika.