Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Asker

Hjertelig velkommen til EGON i Asker - her i den vakre bygden omgitt av naturskjønnhet med både skog og fjord rundt seg. Vi ønsker å gi deg en fantastisk opplevelse i Asker, og vil gjøre alt vi kan for at du skal trives hos oss.

Åpningstider

Kontakt oss

Torvveien 1, 1383 Asker

Ta gjerne med noen du er glad i på en herlig ettermiddagstur ved fjorden, eller nyt en forestilling på Asker Kulturhus, byens kulturelle perle. Eller kanskje du skal besøke det historiske Semsvannet, som er kjent for sin vakre natur og fine badeplasser.


På EGON er vi stolte av å være en del av Asker, og vi ønsker å gi deg en spesiell opplevelse uansett anledning.

EGON - stedet for alle anledninger  

Vår restaurant skaper den perfekte atmosfæren som du vil komme tilbake til gang på gang. Nyt en smakfull pizzalunsj i et koselig hjørne for to, eller samle vennegjengen rundt et langbord for en deilig middag med desserter fra vår varierte à la carte-meny? Her kan du selv velge dine favorittretter. Vil du ta et glass av med noe godt på vår hyggelige uteservering? Null problem! EGON gir deg akkurat det du ønsker, og er stedet for enhver anledning. 

Ditt spisested i Asker

Vi er stolte av å være plassert midt i sentrum av Asker, og vi ønsker å gjøre ethvert besøk spesielt - enten det er en vanlig hverdag eller en spesiell anledning du feirer. Ta en pause fra shoppingen og nyt en deilig lunsj sammen med de du er glad i. EGON gir deg muligheten til å slappe av og nyte livet mens du tar inn inntrykkene fra det yrende folkelivet på utsiden av vår flotte uteservering. Restauranten ligger nære kollektive knutepunkt, så det er lett å komme seg hjem etter et hyggelig besøk hos oss.

Samle dine kjære på EGON  

Vi ønsker at både barn og voksne skal føle seg velkomne og komfortable hos oss. Vi vet at når barna har det bra, kan de voksne slappe av og nyte maten i ro og fred. EGON er stedet for både små og store anledninger.

Velkommen til Asker - byen du kommer til å elske!

Velkommen til EGON i Asker.