Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Sørlandssenteret

Velkommen til EGON Restaurant Sørlandssenteret – ditt kulinariske tilholdssted midt i hjertet av Sørlandssenteret, der shoppingglede og smakfull mat møtes i en innbydende atmosfære. På Sørlandssenteret, et av Norges største kjøpesentre, ønsker vi å ta deg med på en minneverdig matopplevelse midt i handlemetropolen.

Åpningstider

Kontakt oss

Barstølveien 31-35, 4636 Kristiansand

EGON - Stedet for enhver anledning  

Enten du har tilbrakt dagen med å utforske butikker, skjemme deg bort med shopping i flotte omgivelser, eller kanskje tatt en pause fra det travle hverdagslivet, er EGON Sørlandssenteret det perfekte stedet for å nyte deilige måltider og lade opp i en avslappet atmosfære.

Lokalbefolkningen her er kjent for sin gjestfrihet og vennlighet, verdier som vi også verdsetter høyt hos EGON. Hos oss er vi mer enn bare et spisested; vi er et sted der familier, venner og besøkende kan samles, skape gode minner og tilbringe kvalitetstid sammen. 

Vår restaurant gir deg den varme og innbydende atmosfæren som får deg til å komme tilbake om og om igjen. Enten du ønsker en smakfull lunsj i shoppingpausen, en romantisk middag for to, eller en større sammenkomst med venner og familie, har EGON Sørlandssenteret noe å tilby for enhver anledning. 

Pizzabuffet og take away  

Er du ute etter en rask matbit? Da vil du glede deg over vår pizzabuffet, der du kan nyte et utvalg av deilige, nystekte pizzaer. For de som er på farten, tilbyr vi også praktiske take away-tjenester, slik at du kan nyte EGONs smaker hjemme eller hvor som helst. 

Ditt spisested på Sørlandssenteret  

Vi er stolte av vår beliggenhet midt på Sørlandssenteret, noe som gjør oss til den naturlige møteplassen for både handleglade gjester og besøkende som ønsker å ta en pause fra shoppingen. EGON Sørlandssenteret har også et eget møterom som kan bookes for arrangementer som fortjener ekstra oppmerksomhet.

Hva med en avslappende lunsjpause midt i handlemetropolen? EGON gir deg muligheten til å puste ut sammen med dem du er glad i. Ikke gå glipp av våre herlige middagsretter, enten du velger å spise hos oss eller bestiller take away for en smakfull middag hjemme. 

Samle dine kjære på EGON  

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme på vår restaurant. Når barna trives, trives også de voksne. EGON Sørlandssenteret er stedet for både små og store anledninger. 

Velkommen til Sørlandssenteret – handlemetropolen som gleder seg til å ta deg med på en smakfull reise! 

Velkommen til EGON Restaurant på Sørlandssenteret.