Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Kristiansand

Velkommen til EGON Restaurant Kristiansand – ditt koselige tilholdssted midt i hjertet av Kristiansand, der sørlandsk gjestfrihet møter smakfulle retter i en innbydende atmosfære. I Kristiansand, en by kjent for sin naturskjønnhet, sørlandsidyll og kulturelle mangfold, ønsker vi å ta deg med på en minneverdig matopplevelse.

Åpningstider

Kontakt oss

Markensgate 39, 4612 Kristiansand

EGON - Stedet for enhver anledning  

Enten du har tilbragt dagen med å utforske byens vakre strender, vandret langs havnen, eller opplevd en av de mange kulturelle arrangementene som byen har å by på, vil EGON Kristiansand være det perfekte stedet for å nyte deilige måltider og lade opp i en avslappet atmosfære. 

Innbyggerne i Kristiansand er kjent for sin gjestfrihet og vennlighet, verdier som vi også verdsetter høyt hos EGON. Hos oss er vi mer enn bare et spisested; vi er et sted der familier, venner og besøkende kan samles, skape gode minner og tilbringe kvalitetstid sammen. 

Vår restaurant gir deg den varme og innbydende atmosfæren som får deg til å komme tilbake om og om igjen. Enten du ønsker en smakfull lunsj i byens pulserende atmosfære, en romantisk middag for to, eller en større sammenkomst med venner og familie, har EGON Kristiansand noe å tilby for enhver anledning. 

Pizzabuffet og take away  

Er du ute etter en rask matbit? Da vil du glede deg over vår pizzabuffet, der du kan nyte et utvalg av deilige, nystekte pizzaer. For de som er på farten, tilbyr vi også praktiske take away-tjenester, slik at du kan nyte EGONs smaker hjemme eller hvor som helst. 

Ditt spisested i Kristiansand  

Vi er stolte av vår sentrale beliggenhet midt i hjertet av Kristiansand, noe som gjør oss til den naturlige møteplassen for både lokale beboere og besøkende som er her får sørlandsidyllen. EGON Kristiansand har også et eget møterom som kan bookes for arrangementer som fortjener ekstra oppmerksomhet. 

Hva med en avslappende lunsjpause midt i byens pulserende atmosfære? EGON gir deg muligheten til å puste ut sammen med dem du er glad i. Ikke gå glipp av våre herlige middagsretter, enten du velger å spise hos oss eller bestiller take away for en smakfull middag hjemme. 

Samle dine kjære på EGON  

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme på vår restaurant. Når barna trives, trives også de voksne. EGON Kristiansand er stedet for både små og store anledninger. 

Velkommen til Kristiansand – byen som gleder seg til å ta deg med på en smakfull reise! 

Velkommen til EGON Restaurant i Kristiansand.