Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Arendal

Velkommen til EGON Restaurant Arendal – ditt koselige tilfluktssted midt i hjertet av Arendal. I Arendal, en by omgitt av naturskjønnhet og historisk sjarm, ønsker vi å ta deg med på en minneverdig matopplevelse.

Åpningstider

Kontakt oss

Friergangen 1 4836 Arendal

EGON - Stedet for enhver anledning  

Enten du foretrekker å utforske byens historiske steder, ta en avslappende spasertur langs den vakre kysten, eller delta på en av de mange kulturelle arrangementene som byen har å by på, vil EGON Arendal være det perfekte stedet å nyte deilige måltider i en avslappet atmosfære.

Lokalbefolkningen i Arendal er kjent for sin vennlighet og gjestfrihet, verdier som vi også verdsetter høyt hos EGON. Hos oss er vi mer enn bare et spisested; vi er et sted der familier, venner og kolleger kan samles, skape gode minner og tilbringe kvalitetstid sammen. 

Vår restaurant gir deg den varme og innbydende atmosfæren som får deg til å komme tilbake om og om igjen. Enten du ønsker en smakfull lunsj, en romantisk middag for to, eller en større sammenkomst med venner og familie, har EGON Arendal noe å tilby for enhver anledning. 

Pizzabuffet og take away  

Er du ute etter en rask matbit? Da vil du glede deg over vår pizzabuffet, der du kan nyte et utvalg av deilige, nystekte pizzaer. For de som er på farten, tilbyr vi også praktiske take away-tjenester, slik at du kan nyte EGONs smaker hjemme eller hvor som helst. 

Ditt spisested i Arendal  

Vi er stolte av vår sentrale beliggenhet i Arendal sentrum, som gjør oss til den naturlige møteplassen for både hverdagslige anledninger og spesielle feiringer. EGON Arendal har også et eget møterom som kan bookes for arrangementer som fortjener ekstra oppmerksomhet.

Hva med en avslappende lunsjpause midt i byens pulserende atmosfære? EGON gir deg muligheten til å ta en pause sammen med dem du er glad i. Ikke gå glipp av våre herlige middagsretter, enten du velger å spise hos oss eller bestiller take away for en smakfull middag hjemme. På sommerhalvåret kan du også nyte maten ute på vår uteservering.  

Samle dine kjære på EGON  

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme på vår restaurant. Når barna trives, trives også de voksne. EGON Arendal er stedet for både små og store anledninger. 

Velkommen til Arendal – byen som gleder seg til å ta deg med på en smakfull reise! 

Velkommen til EGON Restaurant i Arendal.