Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Jæder på Jæren

Råvarer fra vest

På Egon er gode råvarer allid i fokus.

For at våre gjester skal få den best mulige opplevelsen på Egon, starter det med å velge nøye ut hvor vi skal hente inn hver enkelt ingrediens til våre mange mattretter

I jakten på gode leverandører fant vi i 2019 Jæder på Jæren, som siden da har levert alt av hvitt kjøtt til våre mange Egon restauranter.

Jæder startet i 1896, og befinner seg på Ålgård i Rogaland.
Hos Jæder er de opptatt av at maten skal være god, sunn og trygg. Rene produkter gir høyere kvalitet og bedre smak, og Jæder sørger for at kvaliteten på kjøttet som leveres til Egon restauranter er av den beste.

Jæder bruker lokale leverandører og lager kvalitetsprodukter av henholdsvis storfe, svin, kylling og grønnsaker – som leveres til storhusholdningsbransjen, deriblant Egon restauranter. Deres visjon er «sammen skaper vi matglede»

Vi spurte Jæder på Jæren hva det betyr for dem å være leverandører for Egon; 

«Vi er stolte av å kunne levere produkter til en kjede som skaper matglede ute i sine restauranter hver dag, over hele landet. Vi opplever at EGON er en veldig god og trygg samarbeidspartner.
All kyllingen vi leverer er fra Hå i Rogaland, og det er kjekt å se at produkter med hvitt kjøtt er en populær og voksende kategori.»

- Guro Espeland, Daglig Leder / CEO Jæder