Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon som leietaker

EGON har en unik atmosfære i sine restauranter. Kombinasjonen industrielt og rustikt med en touch av moderne gir gjestene en hjemmekoselig og varm følelse.

Restaurantene er også dekorert etter stedet de befinner seg på. Bildene på veggene er alle svart-hvitt-fotografier fra gamle dager i det aktuelle området. Dette er ofte en god samtalestarter.

Mye av dekorasjonen representerer hva som har skjedd på stedet tidligere. I EGON Uppsala for eksempel, henger det mange sykler i taket. Til og med barkrakkene ved baren har pedaler. Dette er for å gjenspeile at Uppsala har vært, og fortsatt er, en by med mye sykkelhistorie.

Uppsala er også en stor studentby, og alle bøkene i restauranten er en referanse til universitetet og studentene. Dette er bare noen eksempler på mange dekorasjonsdetaljer som vi vet fenger gjestene, er en god samtalestarter eller får gjestene til å føle seg enda mer hjemme.

Slik er det på alle Egon - vi tar historien på stedet og gjør den om til dekor, noe som er en god historiefortelling og alle Egon blir da unik på stedet.

KRAVSPESIFIKASJON TIL EN NYE EGON:

  • Elektrisk kapasitet - ca 350 - 450 A
  • Ventilasjon - ca 4 400 l/s
  • Fettavskiller nødvendig
  • Vann og kloakk - 10 - 15 gulvsluk (40 x 40 cm)

Egon har i dag rundt 1 500 ansatte, de fleste av de mellom 22 - 25 år. Omtrent 200 av disse er ledere og mellomledere. Turnover på ledernivå i Egon er ca 8 år. I medarbeiderundersøkelser sier 85% at de anbefaler andre å jobbe i Egon.