
Julemat fra 6. november
En ting er sikkert, det blir jul i år også. Vi gleder oss til å huse hyggelige julesamlinger med venner, kolleger og familier som lengter etter litt ekstra julestemning på restaurant. Fra 6. november serveres vår populære julemeny til sultne julebordsgjester!
Ribbe eller pinnekjøtt?
Eller beggedeler i en nydelig julekombo!
Ribbesmørbrød (lunsj fram til 15:00) -
Ribbe, rødkål, sennepsaioli, salat, eplebåter, syltet agurk og julesaus 255,-
Julelunsj (lunsj fram til 15:00) -
Ribbe, julepølse, rødkål, epler, småpotet og julesaus 258,-
Julekombo -
Pinnekjøtt, ribbe, julepølse, rødkål, julesaus, småpotet og rotmos 482,-
Ribbertallerken -
Ribbe, julepølse, rødkål, epler, småpotet og julesaus 398,-
Pinnekjøtt -
Pinnekjøtt, julepølse, småpotet og rotmos 488,-
Riskrem -
Riskrem med rødsaus og honningglaserte valnøtter 98,-
Planlegg årets juleselskap
Planlegg ditt selskap direkte med din EGON restaurant eller book bord her

Skap årets juleminner


