Egon i Bergen søker nye ledere både på kjøkken og i servering!
Er du lederspiren vi ser etter?
KJØKKENLEDER
Som kjøkkenleder er du øverste leder for kjøkkenet og har ansvaret for optimal drift av dette.
Både en krevende og givende rolle å inneha. Stillingen som kjøkkenleder innebærer mye tilstedeværelse på kjøkkenet for og kvalitetsikre driften. Det innebærer bla: daglig drift, HACCP, matkvalitet, kostnadskontroll, vaktliste med mer. Antall ansatte varierer fra 5 – 25, alt avhengig av størrelse på bedriften. Du får også som kjøkkenleder i Egon mulighet til og jobbe med ferske råvarer av topp kvalitet fra gode norske leverandører.
Sauser og dressinger lages etter egne oppskrifter på hvert kjøkken. Videreutvikling av kjøkkenledere foregår gjennom nasjonale og regionale ledertreff, samt egne kurs i forbindelse med ny meny. Disse treffene/kursene avholdes for erfaringsutveksling samt felles videreutvikling av konseptet.
På samlingene legges det også stor vekt på sosiale aktiviteter for å utvikle kultur, teamfølelse og verdier.
HVEM ER DU?
LEVER SERVERING
Du elsker mat, men over mat kommer mennesker! Som Teamleder for servering må du være sosial og trives med alt fra en hverdagslig prat til motivasjonstaler.
Som Teamleder i restaurant har man hovedansvaret for restauranten og at alle våre gjester får den servicen og opplevelsen som Egon skal gi. Du skal sørge for at følgende oppgaver blir gjennomført: planlegging og forberedelse, gjestemottak og gjesteoppfølging samt gjennomføring av alle detaljer og rutiner som konseptet innebærer for at atmosfære, matkvalitet, renhold og orden med mer blir ivaretatt.
Man må påberegne at en arbeidsdag innebærer mye fysisk tilstedeværelse i bedriften for å skulle ivareta sunn drift og god kontroll.
Teamleder restaurant utgjør en del av restaurantens lederteam.
HVEM ER DU: