Restaurant Sartor

En fantastisk EGON i Sartor Storsenter. Restauranten er godt planlagt og har 206 sitteplasser inne, og en stor uteservering med 111 sitteplasser som skuer over nærområdet. Velkommen til oss!

Egon - Ditt sted for gode opplevelser 

 På Egon Sartor ønsker vi å være ditt sted for gode opplevelser. Enten du er lokalt bosatt eller besøkende, har vi den velkjente atmosfæren og de smakfulle rettene som Egon er kjent for. Vår restaurant gir deg muligheten til å ta en velfortjent pause fra shopping og utforske vårt varierte utvalg av retter. 

Ditt spisested i Sotra 

Beliggenheten vår i Sartor Storsenter gjør oss til det ideelle stedet for både lunsj og middag. Enten du ønsker en smakfull lunsjpause midt i shoppingrunden eller en avslappende middag etter en travel dag, har Egon Sartor noe for enhver anledning. La oss ta vare på deg og gi deg den energien du trenger for resten av dagen.

Samle dine kjære på Egon Sartor

Vi ønsker at alle våre gjester, uansett alder, skal føle seg som hjemme hos oss. Når barna trives, kan de voksne slappe av og nyte måltidet. Egon Sartor er det ideelle stedet for alle slags anledninger, fra de mest intime stundene til de større feiringene. Ta en pause fra den hektiske hverdagen og nyt kvalitetstid med dine kjære hos oss.

 

Pizzabuffet og Take Away

Er du ute etter en rask matbit? Da vil du elske vår pizzabuffet og burgermeny, hvor du kan velge blant deilige, nystekte pizzaer og saftige burgere. For de som er på farten, tilbyr vi praktiske take away-tjenester, slik at du kan ta med EGONs smaker og nyte dem hvor som helst på Sotra. 

Velkommen til Sotra - en region som alltid har en velsmakende opplevelse klar for deg!

Velkommen til EGON Restaurant i Sartor Storsenter. 

Åpningstider

Mandag: 1000 - 2300
Tirsdag: 1000 - 2300
Onsdag: 1000 - 2300
Torsdag: 1000 - 2300
Fredag: 1000 - 2400
Lørdag: 1000 - 2400
Søndag: 1100 - 2300

Kontakt oss

Sartorvegen 12
5353 Straume

56311290
sartor@egon.no