Restaurant Tyholttårnet

I toppen av det fantastiske Tyholttårnet finner du EGON restaurant med den mest spektakulære utsikten i byen. Kom til oss for et godt måltid i nydelige omgivelser. Velkommen!

EGON Tårnet inviterer deg til å ta del i en matopplevelse som bokstavelig talt tar deg til nye høyder. Vår restaurant strekker seg over to etasjer drøye 75 meter over bakken. Ikke nok med det, så roterer restauranten 360° rundt på en time. Det betyr at du har muligheten til å se hel Trondheim med et besøk til oss. Er du modig nok, kanskje du også tørr å lene deg mot vinduet. 

Et sted for alle anledninger 

Uansett om du ønsker å nyte en uforglemmelig lunsj i skiftende omgivelser, en romantisk date som imponerer, eller samle venner og familie for en spesiell anledning, har EGON Tårnet den perfekte atmosfæren for deg. Vi er mer enn bare et spisested; vi er vertskapet for dine mest minneverdige øyeblikk.  

EGON Tårnet ønsker å levere en kulinarisk opplevelse som matcher den fantastiske utsikten. Vår varierte meny inkluderer et utvalg av deilige retter som spenner fra saftige biffer til deilige fiskeretter. Uansett hva du velger, vil våre retter tilfredsstille smaksløkene dine mens du nyter den unike atmosfæren høyt over bakken. 

Din Restaurant i Trondheim 

EGON Tårnet er stolte av vår unike beliggenhet og fasiliteter. Vi ønsker å være din restaurant i høyden, der du kan oppleve mat i en helt ny dimensjon. Vi tilbyr en imponerende atmosfære og komfortable sitteplasser, samt en uforlignelig panoramautsikt som skaper en uforglemmelig opplevelse. 

Samle dine kjære hos EGON 

Enten du ønsker å nyte en herlig lunsj i skiftende omgivelser, planlegger en romantisk middag, eller vil ta med EGONs smaker hjem til din egen stue, så er vi her for å sørge for at hvert måltid blir en spektakulær opplevelse. Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme hos EGON Tårnet. Uansett anledning, vil vi sørge for at du og dine gjester får en spesiell opplevelse som dere vil huske. 

Velkommen til Tyholttårnet – byens høydepunkt for både smak og utsikt, og velkommen til EGON Restaurant Tårnet. 

Åpningstider

Mandag: 1000 - 2300
Tirsdag: 1000 - 2300
Onsdag: 1000 - 2300
Torsdag: 1000 - 2300
Fredag: 1000 - 2330
Lørdag: 1000 - 2330
Søndag: 1100 - 2300

Kontakt oss

Otto Nielsens veg 4
7052 Trondheim

+ 4773873500
taarnet@egon.no