Restaurant Lørenskog

Velkommen til EGON Lørenskog! EGON ligger i Triaden senter og har en fantastisk stor og flott uteservering. Parkering i parkeringskjeller eller parkeringsplass i umiddelbar nærhet (ladepunkt utenfor restauranten). Vi har også Take Home.

Velkommen til EGON Restaurant Lørenskog - din oase for gode smaker og hyggelig atmosfære midt i det pulserende sentrum. Her, i Lørenskog, der by og natur møtes, ønsker vi å gi deg den perfekte rammen for en uforglemmelig matopplevelse.

Som typiske lørenskoglendinger er byens innbyggere vennlige og imøtekommende, og dette er verdier vi setter høyt på EGON! Vi er mer enn bare et spisested; vi er stedet hvor familier, venner og kolleger kan samles, skape gode minner og tilbringe tid sammen. 

EGON - Stedet for enhver anledning

Vår restaurant gir deg den varme og hjemmekoselige atmosfæren som får deg til å komme tilbake om og om igjen. Uansett om du ønsker en smakfull lunsj, en romantisk middag for to, eller en større sammenkomst med venner og familie, EGON Lørenskog har noe å tilby for enhver anledning. 

Ditt spisested i Lørenskog  

Vi er stolte av vår beliggenhet midt i sentrum av Lørenskog, som gjør oss til en naturlig møteplass for både hverdagslige anledninger og spesielle feiringer. EGON Lørenskog har oppgradert og bygget ut restauranten. Så nå er det ekstra god plass til å arrangere festligheter. 

Hva med en avslappende lunsjpause midt i shoppingrunden? EGON gir deg muligheten til å ta en fot i bakken og lade batteriene med en pizzabuffet før shoppingen fortsetter. Ikke gå glipp av de vakre sommerkveldene i Lørenskog, hvor du kan nyte en smakfull middag på vår innbydende uteservering og oppleve byens pulserende liv. Vi kan med hånden på hjertet si at vi har Lørenskogs flotteste uteservering.  

Samle dine kjære på EGON  

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme på vår restaurant. Når barna trives, trives også de voksne. EGON Lørenskog er stedet for både små og store anledninger. 

Velkommen til Lørenskog - plassen som venter på å glede deg! 

Velkommen til EGON Restaurant i Lørenskog.

Åpningstider

Mandag: 1000 - 2300
Tirsdag: 1000 - 2300
Onsdag: 1000 - 2300
Torsdag: 1000 - 2300
Fredag: 1000 - 2400
Lørdag: 1000 - 2400
Søndag: 1100 - 2300

Kontakt oss

Gamleveien 88
1476 Rasta

+4767907044
lorenskog@egon.no