Som kokk på Egon innebærer det å jobbe for at våre gjester får en fullkommen totalopplevele ved sitt besøk ved Egon Restaurant.
Det tilstrebes at alt personale på kjøkkenet får delta i alle oppgaver for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalkvalitet i alle ledd.
Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette.
ARBEIDSOPPGAVER ER :
- Varemottak
- Produksjon av hjemmelagde sauser og dressinger
- Stykking av kjøtt og annen mice en place forberedelser
- Tilberedelse á la carte i henold til Egons meny
- Deltid/ heltid
- HAACP/IK MAT rutiner
HVEM ER DU?
- Du er ansvarsbevisst, engasjert og entusiastisk
- Du har stå-på vilje
- Du er stolt av yrket ditt
- Du liker høyt tempo
- Du har god holdning og moral
- Har relevant erfaring fra kjøkken
Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig. Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så kokker som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.