Restauranter i Bergen

Hallaien! Hjertelig velkommen til Egon i Bergen - byen med en uslåelig kombinasjon av natur, kultur og storbyopplevelser. Vi bergensere er - med rette, synes vi - stolte av den fargerike Hansabyen mellom de syv fjell. I Bergen kan du besøke disse flotte restaurantene:

• Egon Kjøttbasaren

• Egon Bristol

• Egon Sartor

• Egon Lagunen

• Egon Åsane

Bergen er kjent for å ta vare på sine gjester fra nært og fjernt – og akkurat dét kjenner vi oss igjen på Egon! Vi gjør nemlig mer enn å servere deg et måltid – vi er stedet der store og små kan samles, skape gode minner og tilbringe mer tid, sammen.

Egon er stedet for alle anledninger

Våre restauranter i Bergen byr på den gode, hjemmekoselige stemningen du kommer tilbake til igjen og igjen. En smakfull pizzalunsj og et lunt hjørnebord for to, eller et livlig langbord til vennegjengen med middag og dessert fra vår rikholdige à la carte-meny? Her kan du selv sette sammen de de rettene som frister deg aller mest. Et glass med noe godt i på en av våre hyggelige uteserveringer? Naturligvis! Egon er stedet for alle anledninger. 

Finn din Egon restaurant i Bergen

Ta en matbit i nydelige omgivelser! I Bergen sentrum kan du velge mellom nyoppussede Egon Kjøttbasaren og Egon Bristol, sentralt plassert ved staselige Bristol Hotell på pulserende Torgallmenningen.

På Bryggen - i hjertet av Bergen - finner du ærverdige Egon Kjøttbasaren. Den skaper en unik ramme for alle spesielle anledninger – både til hverdags og fest. Når værgudene smiler (det hender seg i Bergen, og!), kan du nyte et godt måltid på vår store uteservering med de kjente, historiske trebygningene og Bergens yrende folkeliv som kulisse.

En snartur utenfor sentrum finner du restaurantene våre Egon Sartor, Egon Lagunen og Egon ÅsaneEgon Sartor tilbyr en flott og romslig uteservering, perfekt for en sosial middag på godværsdager. Egon Lagunen er en del av Lagunen storsenter, og stedet for en smakfull lunsj og en velfortjent pust i bakken etter handlerunden.

Egon Åsane strekker seg over tre etasjer på Horisont senter, med både uteservering og et møterom som kan bookes helt kostnadsfritt. Alle våre restauranter i Bergen har en sentral beliggenhet, så du når raskt dit du skal før eller etterpå.

Samle menneskene i livet ditt på Egon

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg hjemme på våre restauranter. Når barna trives, trives også de voksne, er vår erfaring. Det gir ro til å nyte selskapet, senke skuldrene og bare være sammen. Egon er stedet for de små og store anledningene, så du kan bruke tid på de du er glad i.

Som vi sier på bergensk: «Velkommen hem»!

Velkommen til Egon restaurant Bergen.